Ošetření rukou SpaRitual v Chytré lékárně

Víte, že v Chytrých lékárnách v Brně můžete využít celé řady zajímavých služeb, kdy se něco dozvíte a zároveň uděláte něco pro sebe, svoje zdraví a svoji krásu? Navíc – tyto služby jsou pro klienty Chytré lékárny zdarma:)

Upřímně? Já mám Chytrou lékárnu fakt ráda, respektive to, co nabízí. Oproti jiným lékárnám ke svým zákazníkům přistupuje jako ke klientům, kterých si váží a kterým se snaží ve všech ohledech nějak pomoct a být jim prospěšná. Není to tu jen o obyčejném „výdeji léků“, jak je tomu v naprosté většině všech ostatních lékáren. V Chytré lékárně Vám poradí, orientují se tu například v homeopatii (více ZDE), provádí tu nejrůznější diagnostiky, můžete se tu poradit s výživovým poradcem, pomohou Vám najít to pravé pro Vaše vlasy… Většinu těchto služeb jsem sama vyzkoušela a byla jsem opravdu mile překvapená:)

Naposledy jsem v Chytré lékárně v pobočce na Kobližné absolvovala ošetření rukou spolu s manikúrou, a to zcela přírodní kosmetikou SpaRitual. 

Photo 24.09.15 13 57 31
A můžu Vám říct, byla to opravdu skvěle strávená hodinka! Dozvěděla jsem se spoustu zajímavých věcí – jak o péči o ruce, nehty, tak o zajímavé kosmetice SpaRitual a moc hezky jsem si i popovídala s manikérkou a příjemnou magistrou v lékárně o klasických „holčičích tématech“:)

Co přesně tady ale Vás a hlavně, Vaše ruce čeká? Samozřejmě manikúra, péče o nehty, lakování… Ovšem pouze čistě přírodní a velmi kvalitní kosmetikou značky SpaRitual.

Photo 24.09.15 13 58 16
Značka SpaRitual je opravdu velmi šetrnná, přírodní, ekologická a navíc – je veganská, to znamená, že na výrobu všech produktů nebyly použity látky živočišného původu. SpaRitual nepoužívá petrochemii, parabeny, umělá barviva a také parfémy. Veškeré produkty jsou biologicky odbouratelné, fair trade, dokonce organické obalové materiály jsou potištěny sojovými tisky a lahvičky laků jsou z 50% recyklovatelného skla. Zkrátka, tato kosmetika je pro všechny, kdo chtějí žít zdravě a lépe:)

A na manikúře v Chytré lékárně Vás čeká péče právě touto kosmetikou. Manikérka Vám ošetří nehty – opiluje, odstraní odumřelou kůžičku…

Photo 24.09.15 13 02 18Photo 24.09.15 13 05 08Photo 24.09.15 13 17 47
…a samozřejmě nanese i lak dle Vašeho výběru. Vybírat můžete z celé řady krásných laků SpaRitual.

Photo 24.09.15 13 57 51

Já zvolila neutrální, světlounce růžovou barvu – takovou, aby sedla ke každé barvě oblečení. Jedná se o tzv. „nude“ odstín, které jsou v poslední době moc IN a i já si na ně potrpím:)

Photo 24.09.15 13 22 19

Prsty i nehty Vám pak manikérka protře speciálním hydratačním olejíčkem, takže v závěru máte opravdu krásné, hladké ruce a lesklé nehty! Opravdu jsem byla moc příjemně překvapená, že i tak nezávadná a „zdravá“ kosmetika dokáže prokázat stejnou službu, jako ostatní, často nesmyslně chemické produkty.

Photo 24.09.15 13 57 47

Laky SpaRitual nejsou „zapékací“, to znamená, že jejich usychání není urychlováno pod UV světlem, ale schnou přirozeně. Můžete zvolit laky obyčejné, nebo takové, pod které aplikujete podlak, který schnutí urychluje. Jak jsem se tady od manikérky dozvěděla – a co mě opravdu šokovalo – i UV světlo, které se běžně v salonech používá na urychlování schnutí a zatvrdnutí laku, je nebezpečné a dokonce může způsobit karcinom na nehtovém lůžku…

Každopádně, tato služba v Chytré lékárně je moc příjemná a využít ji můžete také Vy…a zdarma:) Stačí sledovat web Chytré lékárny, kdy bude další termín – vždy jednou za měsíc si můžete v pobočce na Kobližné nechat Vaše ruce rozmazlit:)

Photo 24.09.15 13 58 01Photo 24.09.15 13 57 56

Všechny produkty značky SpaRitual jsou tu samozřejmě také k dostání!

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/web
ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA/facebook