Kosmetika: otestováno

Během léta se u mě „sešlo“ několik zajímavých kosmetických produktů, které bych Vám ráda představila. Každý z nich je něčím zajímavý a myslím, že určitě stojí za pozornost:)

Kosmetika, tak tu my, holky, máme moc rády:) A rády si o ní povídáme, čteme, testujeme ji… Na trhu je ovšem obrovské množství nejrůznějších kosmetických věciček a ne každá z nich za něco stojí… Proto je fajn, když nám někdo doporučí to, co vyzkoušel a co je opravdu dobré!

Proto bych Vám ráda představila svoje nové, kosmetické objevy – všechy jsem vyzkoušela a mohu prohlásit, že jsou určitě moc fajn:) Každý výrobek je něčím specifický a jedinečný, ovšem každý z nich stojí za to!

Photo 28.08.15 14 29 41

Začnu vlasovou péčí. Mám obecně problém s vlasy, jsou bez objemu, špatně se rozčesávají a dlouhou dobu mi trvalo, než jsem našla vhodné produkty, které by mi seděly.

1. ŠAMPON KLORANE S OVESNÝM MLÉKEM

Photo 28.08.15 14 32 45

Šampon je určený pro časté mytí – právě já si vlasy musím mít skoro každý den, hodně se mi mastí, takže tento typ šamponu mi moc vyhovuje. Krásně vlasy zjemní, chrání je před nepříznivými vlivy. Vlasy se po něm perfektně rozčesávají, a to ani není potřeba používat kondicioner. Šampon je jemný, bez parabenů a silikonů, vhodný pro všechny členy rodiny, takže můžou úplně v klidu používat i Vaše děti:) Obecně mám se šampony Klorane super zkušenosti – navíc v Chytré lékárně na České můžete využít Botanický koutek (více si na blogu přečtěte ZDE), kde Vám najdou ten vhodný produkt právě pro Vás:)

Šampony a ostatní vlasovou péči koupíte v Chytré lékarně.
ODKAZ: Chytrá lékarna/web, Chytrá lékarna/facebook

2. VLASOVÝ PUDR LABEL.M

Photo 28.08.15 14 31 50

Vlasový styling – další můj přímo obří problém:) Vlasy mi nikdy nedržely tak, jak bych chtěla. Zkoušela jsem gely, vosky, pěny, laky… A většinou – i když byly vlasy zafixované, tak byla zase na druhou stranu slepené, nevzdušné a často připomínaly „helmu“:) No, žádná paráda:) Pak mi v kadeřnictví Jacob & The Stylers, kam chodím a kde jsem moc spokojená, doporučili právě tento vlasový pudr. Stačí toršku zlehka nasypat na vlasy, prsty upravit a účes Vám krásně drží. Vlasy přitom nejsou nijak slepené, mastné, nebo matné.
Mají ve verzi pro brunety i pro blondýny:)

Seženete v kadeřnictví Jacob & The Stylers, na Radnické 9 v Brně.
ODKAZ: Jacob & The Stylers/web, Jacob & The Stylers/facebook

3. BAMBUCKÉ MÁSLO BIO KARITÉ

Photo 28.08.15 14 32 10

O tzv. „bambuckém másle“ jsem toho slyšela už spoustu, ale až nedávno jsem se rozhodla ho otestovat. Jedná se (podobně, jako třeba v případě kokosového oleje) o velmi všestrannou záležitost, využívá se i v africké kuchyni, nebo k výrobě čokolády. Máslo je vysoce vyživující, pečující, je plné vitamínů a minerálů. Skvělé je na obličej, celé tělo, vlasy, na suché a popraskané rty, nebo na popáleniny. Okamžitě zklidňuje a regeneruje:) Použití pro všechny členy rodiny!

Koupíte např. v DM DROGERII, nebo přes eshop www.organictime.cz
ODKAZ: DM DROGERIE/web, DM DROGERIE/facebook, ORGANIC TIME/web, eshop

4. PARFÉM APOTHECARY FLORASCENT, vůně skořice

Photo 28.08.15 14 33 27

Parfémy jsem zaregistrovala v Chytré lékárně a poté, co jsem je „ovoněla“, jsem se rozhodla si jeden pořídit. Jedná se o přírodní parfémy, které jsou ručně zpracované a jsou naprosto odlišné od „běžných“ parfémů, které znáte. Jejich výroba navazuje na tradiční parfumérské řemeslo. Na výběr máte širokou škálu dámských i pánských vůní – já si vybrala moji milovanou skořici, která je skvělá právě pro období podzimu a blížící se zimy. Vyvolává ve mně pocit tepla a těšení se na Vánoce:)

Seženete v Chytré lékárně, na Panské ulici v Brně.
ODKAZ: Chytrá lékárna/web, Chytrá lékárna/facebook

5. LAVERA, KULIČKOVÝ DEODORANT SENSITIV

Photo 28.08.15 14 31 15

S výběrem deodorantu jsem taky celkem opatrná. Snažím se vyvarovat těm, které obsahují tzv. aluminiové soli, které nejsou příliš zdraví prospěšné a dokonce se o nich tvrdí, že mohou způsobovat rakovinu. Ovšem, právě takových, které tyto soli neobsahují, na trhu moc není. Nyní jsem nově vyzkoušela kuličku od značky Lavera, která je čistě přírodní a její výrobky neobsahují syntetické konzervanty, emulgátory, parfémy, parafín, silikon, vazelínu ani jiné ropné produkty, které jsou lidskému organismu cizí. Můžete si tedy být jistí, že složení výrobku Vám v žádném případě neublíží. Kuličkový deodorant krásně a čistě voní a je také účinný, což je velmi důležitá skutečnost:)

Koupíte v DM DROGERII, nebo přes eshop www.organictime.cz
ODKAZ: DM DROGERIE/web, DM DROGERIE/facebook, ORGANIC TIME/web, eshop

6. LIPSCRUB MANGO

Photo 28.08.15 14 33 01

Super vychytávka pro krásně jemné a heboučké rty. Jedná se o cukrový peeling, který rty jemně zbaví odumřelých buněk a příjemně stimuluje prokrvení. Lipscrub navíc zanechá na rtech ochranný film, obsahuje jojobový olej, slunečnicový olej, včelí vosk, kakaové máslo a bambucké máslo.

Koupíte přes facebook: ODKAZ: Luxusní řasy – hairplus/facebook

7. HYDRATAČNÍ GEL POD OČI, DELAROM

Photo 28.08.15 14 30 38

Kosmetika Delarom se řadí momentálně k mým nejoblíbenějším. Jedná se o čistě přírodní značku, každý produkt je skvělý a opravdu funguje. Musím říct, že od té doby, co používám právě tuto kosmetiku, jsem nikdy neměla tak dobrou pleť:) Vyzkoušela jsem i tento hydratační gel pod oči – oční partie mě vůbec hodně trápí a právě tento přípravek se mi skvěle osvědčil. Gel oční okolí zklidňuje, pomáhá eliminovat otoky, vrásky, kruhy pod očima. Gel skvěle toleruje i citlivá pleť, jakou mám právě já:)

Koupíte v Brně v Parfums.cz v OC Letmo.
ODKAZ: Parfums.cz/web, Parfums.cz/facebook
ODKAZ: Delarom/web, Delarom/facebook