Originální tip na dárek – archivní víno!

Milý Ježíšku – to je moje každoroční předvánoční rubrika s tipy na originální vánoční dárky! A já věřím, že jakoukoliv inspiraci v tomto ohledu oceníte. ;) Dnes vám chci dát tip na skvělé dárky (nejen) pro milovníky kvalitního vína. Slyšeli jste už o eshopu www.vinozarchivu.cz? Jedná se o jediný eshop tohoto typu v ČR a pořídíte zde z široké nabídky originální archivní vína, a to už s ročníky od roku 1930! Můžete tu koupit víno stejného ročníku, kdy se narodil obdarovaný. Pokud k takovému vínu přidáte osobní příběh, vazbu, komentář…máte opravdu jedinečný dárek, kterým potěšíte.  POZOR – navíc pro vás platí sleva 10% – pokud k objednávce zadáte kód misa10. Víc v následujícím článku.

S blížícími se Vánoci mám pro vás stejně, jako každý rok, tipy a inspiraci na originální vánoční dárky! Letos bude shánění vánočních dárků možná trochu složitější, a to vzhledem k aktuálním vládním nařízením – obchody jsou zavřené, proto většinu dárků musíme pořídit online, na eshopech. Ovšem – i tak se dají koupit opravdu jedinečné věci!

Upřímně, sama každý rok před Vánoci tápu, jaké originální dárky svým blízkým pořídit. Inspiraci v tomto směru sama uvítám – a proto vám chci dnes i já svůj tip předat.

Opravdu jedinečným, originálním dárkem pro někoho blízkého můžete být archivní víno – třeba víno stejného ročníku, kdy se obdarovaný narodil.

Právě taková vína pořídíte ze široké nabídky na eshopu www.vinozarchivu.cz.
Jedná se o jediný eshop tohoto typu v ČR, který se zaměřuje na prodej kvalitních archivních vín mnoha odrůd. Vína tu můžete vybírat skutečně archivní – a to v ročnících už od roku 1930! A taková vína jsou skutečné skvosty.

Víno tak můžete vybrat přesně podle roku, kdy se obdarovaný narodil. Získáte tak výjimečný dárek, ke kterému se váže i osobní příběh obdarovaného člověka.
K vínu tak můžete připojit i příběh, komentář, vazbu ke konkrétní události daného roku – takový dárek má pak skutečně přidanou hodnotu.

Ovšem, vína na eshopu www.vinozarchivu.cz můžete pořídit i k jiným zásadním událostem – třeba k roku narození dítěte, k promoci, životnímu jubileu, výročí svatby, nebo třeba coby odměna pro zaměstnance, který strávil několik let života prací ve vaší firmě…

Taková vína se pak hodí k další archivaci a mohou se stát cenným dárkem pro někoho dalšího do budoucna.

Já jsem si zde objednala portské víno z roku 1997 – pro blízkého člověka, pro kterého byl právě rok 1997 zásadním milníkem v životě. A právě portské víno je pro mého obdarovaného tím nejoblíbenějším. :)

Oceňuji také, že mi víno přislo domů už druhý den po objednání, což je opravdu super.

Na eshopu www.vinozarchivu.cz můžete vybírat vína dle ročníků, podle odrůd a druhů a také přesně podle požadovaného roku, či výročí, s vazbou k obdarovanému.
Vybrat ovšem můžete i podle preferované země původu, nebo vinařské oblasti.
Doporučí vám zde i skvělá vína vhodná k další archivaci.

Můžete koupit vína po jednotlivých lahvích, nebo tu najdete i celé dárkové kazety, které obsahují několik lahví.

Navíc si můžete k vínu objednat speciální otvírák na archivní vína, dárkovou dřevěnou kazetu, je možné přidat i osobní přání.
Všechna vína mají skladem, připravena k okamžitému odeslání.

Co říkáte? Víno z archivu, s osobní vazbou k obdarovanému, je rozhodně tím originálním dárkem, kterým zaručeně potěšíte! :)

A jak píšu v úvodu – pokud k objednávce přidáte kód misa10, platí pro vás sleva 10%!

ODKAZ: VÍNO Z ARCHIVU / web, eshop
ODKAZ: VÍNO Z ARCHIVU / facebook
ODKAZ: VÍNO Z ARCHIVU / instagram