Obchod & showroom Royal Comfort v nové podobě!

Nevíte, kde v Brně koupit krásnou a hlavně, kvalitní postel a zároveň i lůžkoviny? Určitě bych vám doporučila zajet se podívat do obchodu & showroom Royal Comfort, který najdete v H-Parku na Heršpické! Mají tu opravdu širokou nabídku všeho, co patří ke zdravému spánku – navíc, prostory jsou nyní nové, větší a rozšířila se i nabídka vystavených postelí. Kromě toho celý prosinec zde platí cenové zvýhodnění 20% na celou nabídku postelí a matrací! Víc informací a fotek v následujícím článku… ;)

Pokud aktuálně uvažujete nad koupí nové postele, určitě se zastavte právě v prodejně Royal Comfort. Nabízí tu překrásné postele a matrace značky King Koil a Serta a také kvalitní lůžkoviny. Celou postel si tu můžete nechat sestavit dle vašeho přání, vyberete si čelo postele, rozměr, matraci, látku na potah, nožky k posteli…  Navíc, postel zde pořídíte i v rozumné cenové relaci, ovšem se zárukou naprosté kvality.

Určitě mi sami dáte za pravdu, že taková věc, jakou je postel, je v našem životě velice zásadní. Spánkem trávíte mnoho času našeho života a je rozhodně dobré myslet z hlediska našeho zdraví na to, aby byl spánek kvalitní. A to nám může zajistit do velké míry právě kvalitní postel.

V obchodě a showroomu Royal Comfort najdete jedinečné postele a matrace od amerických značek King Koil a Serta, které splňují nároky vysokého hygienického standardu i zatížení a jsou jimi vybavovány luxusní hotely po celém světě a které Royal Comfort výhradně dováží. Mimochodem, obě značky jsou v USA považované za naprostou špičku  a patří zde dokonce mezi 5 největších výrobců postelí a matrací.V nabídce tu je celá řada jedinečných typů – za pozornost stojí jak vystavené modely, tak i ty, které si můžete vybrat z katalogu.Celou postel si tu můžete vybrat a hlavně, sestavit přesně podle vašeho přání. Na výběr máte z mnoha možností, velikostí, barevných variant, vyberete si čelo postele, materiál, barvu a co je na posteli to nejzásadnější, tak i matraci.Mimo postele pak Royal Comfort nabízí i další potřebné záležitosti pro spánek – lůžkoviny – kvalitní polštáře a přikrývky německé rodinné firmy Műhldorfer, za pozornost stojí i nádherné luxusní povlečení švýcarské značky Christian Fischbacher, či bavlněné ručníky a župany od značky King of Cotton.Navíc, jak jsem již zmínila v úvodu – prostory obchodu a showroomu Royal Comfort jsou nyní větší, přehlednější a najdete zde i víc vystavených postelí.

 … a cenové zvýhodnění 20% na postele a matrace platí až do 4.1.2020. Tak pokud uvažujete nad koupí nové postele, matrace, nebo lůžkovin – je právě teď skvělá příležitost. ;)

Obchod & showroom Royal Comfort najdete v Brně v H-parku, na Heršpické 1013/11d.

ODKAZ: ROYAL COMFORT / web
ODKAZ: ROYAL COMFORT / facebook
ODKAZ: ROYAL COMFORT / instagram