O CLOCK, O CLICK, O SUN!!! Doplňky, co nás baví…

V módě miluji hravost, nápaditost a hlavně, originalitu! A podle toho si také vybírám vybavení svého šatníku, ale také doplňky. Zkrátka, každý kousek, který si kdy pořídím, musí být v něčem zajímavý a musí si mě získat – na první pohled:)

A přesně to, láska na první pohled, u mě platí v případě věciček od značky FULLSPOT. Název Vám asi až tak moc neřekne, ovšem, když Vám napíšu, že jde o výrobce skvělých tašek O BAG, máte už asi jasno:) Jo, O BAG tašky, ty jsou doslova fenoménem poslední doby a já moc dobře vím, že je máte moooc rády, že, milé dámy? A já jsem na tom stejně:) O BAG je totiž multifunknční, variabilní, nadčasová, krásná, lehoučká, omyvatelná, barevná…a hlavně, přesně taková, jakou ji chete mít – právě VY. Můžete si ji totiž seskládat přesně podle svého přání:)

1610922_814327075319305_1009008378351442055_n-830x553

Ale to Vy už přece moc dobře víte:) Pokud totiž pravidelně sledujete náš blog, jste určitě v obraze – protože o taškách O BAG jsem Vám už napsala – více ZDE.

Jenže, co už Vám možná uniklo, nebo nejste zase až to perfektně v obraze (což nevadí, od čeho jsme tu my a náš blog, že jo:) je fakt, že právě značka FULLSPOT vyrábí kromě tašek O BAG (a jejich „sourozenců“ O BASKET, O POCKET…) ještě další zajímavé doplňky, které stojí za to znát:)

Tak třeba hodinky O CLOCK!

01_80' (1)

O CLOCK – to jsou geniální hodiny, které si můžete opět sestavit Vy sami – podle nálady:) Že to nejde? Ale jde! S O CLOCK hravě!

Můžete vybrat z celé řady barevných řemínků, které jsou vyrobeny z hypoalergenního silikonu. Pak už stačí zvolit ciferník – na své si přijdou jak milovníci klasických čísel, tak příznivci minimalismu. Vybírat můžete bílý, černý, zrcadlový, s Mickey-Mousem nebo neonový! Svůj styl si určitě najdete:)
Hodinky mají minimalistický design a náramky jsou vyrobené v sytých, krásných barvách, kterých je na výběr opět velmi široká škála. 

Jako doplněk vyniknou samostatně, skvěle je ovšem sladíte s kabelkami O bag nebo O basket. Jsou tak lehké a pohodlné, že je na ruce skoro neucítíte.

Skvělou volbou jsou i hodinky O CLICK!

o-click

O CLICK jsou hodinky na řetízku, které vypadají skvěle a slouží zároveň také jako šperk. Výborně doplní vlastně jakýkoliv Váš outfit, hodí se totiž jak k šatům, tak ke sportovnějším modelům:)

Kovový řetízek dlouhý 78 cm můžete zkrátit dle potřeby. Můžete s nimi i zmoknout nebo protančit noc. Obal ciferníku je vyroben z kvalitního měkkého plastu a strojek Quartz od Citizen dělá z tohoto šperku spolehlivě přesný stroj! Vyberte si z barev – zlatá, stříbrná, bílá nebo neonová. Ciferník o průměru 25 milimetrů je u některých barevných kombinací osázený krystalky Swarowski.

A v neposlední řadě Vám musím představit krásné a rozhodně designově dokonalé brýle O SUN!

full spot sunglasses rosso

O SUN je další promakaná věc, která Vás bude bavit. Opět si totiž můžete sestavit svůj vysněný model – tentokrát brýlí. Vyměňovat totiž jdou jak nožičky, obroučky, ale i tón skel. I Vaše brýle tak mohou dokonale odrážet Váš styl. A to nás baví:)

Na výběr je opět mnoho modelů a designů – na své si přijdou jak milovníci klasiky, tak vzorů, líbit by se Vám mohly také brýle v lehkém retro stylu, který má poslední dobou tolik příznivců.

Brýle jsou vyrobené z materiálu Grilamid, který je vysoce odolný a zároveň bezpečný pro kontakt s pokožkou.

Produkty značky FULLSPOT koupíte v Brně v prodejně GTF v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: OBAG/web/eshop

ODKAZ: OBAG/facebook