Nový SUPERDRY STORE v brněnské Olympii!

Holky, ruku na srdce. Který z Vás neudělá radost, když se ve Vašem okolí nově otevře nějaký Váš oblíbený obchod?:) A přesně takovou, tu naši „holčičí radost“ jsem měla já, když jsem se dozvěděla, že budeme mít v Brně, v Olympii, obchod značky SUPERDRY! Tento brand totiž fakt miluju! A pozor – Superdry už je v Olympii otevřený! Jak vypadá a co nabízí?

Znáte značku SUPERDRY? Pokud ano, věřím, že se mnohým z Vás také tolik líbí, jako mně. A pokud jste o tomto britském módním labelu ještě neslyšeli – je rozhodně fajn se s ním seznámit. Proč? Nabízí totiž fakt krásné věci, opět naprosto nezaměnitelné, charakteristické a originální. Přesně takové, jaké mám ráda.

Ovšem, co je pro oblečení SUPERDRY naprosto typické – na první pohled – je v prví řadě úžasná barevnost. Přesně tak – černou nudu, šeď a uniformitu, tu u Superdry fakt nečekejte. Oblečení je vesele barevné, a to často i v neonových barvách. Líbí se mi, jak se návrháři u Superdry vůbec nebojí kombinovat na první pohled nespojitelné barvy. I o tom to u Superdry je.

Za druhé – skvělé jsou použité materiály. Všechny věci jsou perfektně měkoučké, kvalitní – a na kvalitě neztrácí ani po vyprání, což můžu sama potvrdit. Doma mám od Superdry už hezkou řadu věcí a nedám na ně dopustit.

Dalším typickým znakem oblečení Superdry je jistá „japonská image“ – pozor, mnoho z nás má za to, že se jedná právě o japonskou značku. Omyl. Supedry je britský label, ovšem na zmiňovanou japonskou image – design, hodně sází. Japonské nápisy jsou i to, co oblečení Superdry odlišují.

A co přesně Superdry nabízí? V první řadě tzv. streetovou módu. Pohodlný mikiny – mimochodem, ty jsou od této značky naprosý „must have“. Stejně tak, jako mikiny, mají i jejich trička naprosto nezaměnitelný look – a taky dobře sednou.

Oblečení od Superdry by taky vystihovalo krédo „pohodlí nade vše“ – protože ať si tady koupíte fakt cokoliv, budete se v tom cítit dobře:) Ať už to jsou tepláčky, nebo třeba stylový rifle.

Zkráta – SUPERDRY je značka, která si zaslouží, aby se o ní vědělo. A já jsem ráda, že ji teď máme hezky „po ruce“ i my, tady v Brně:)

Nový SUPERDRY STORE najdete v brněnské Olympii.

Mrkněte na spoustu fotek z nového obchodu Superdry také do fotogalerie!