Nový obchod Triola v olomoucké Galerii Šantovka!

Čas od času tu přináším inspiraci i pro vás, „mimobrněnské“ – a i dnes tomu tak bude! Chci vás totiž pozvat do olomouckého nákupního centra Galerie Šantovka! Pokud to sem máte kousek, jezdíte sem na nákupy – vzpomeňte si na mě a zastavte se zde podívat do nově otevřeného obchodu TRIOLA! 
Značku spodního prádla & plavek Triola jistě mnozí znáte, sama na prádlo Triola nedám už roky dopustit.
Obchod Triola je v Galerii Šantovka otevřený od února, najdete zde pestrý sortiment jak spodního prádla, tak i plavek – ty se zde aktuálně stále doplňují, chodí další novinky!
Ve dnech 14. a 15 dubna se zde bude konat také Triola Styling Day, kdy se o dámy postará profesionální stylista spodního prádla a potěší je tu i 15% sleva na nákup.
Dámy – mám pro vás také svůj slevový kód „MISA10“ – je na 10% slevu na nákup. Kód můžete využít jak na e-shopu, tak na prodejnách, kde jej stačí nahlásit. :)
Troufám si tvrdit, že česká tradiční značka spodního prádla Triola je mou už srdcovou záležitostí. :) Když jsem před několika lety začala s Triolou spolupracovat a poprvé jsem si oblékla podprsenky této značky, okamžitě jsem věděla, že už nebudu chtít nosit jiné.
Miluji totiž jejich střihy, které opravdu dokonale padnou! I díky podprsenkám od Trioly jsem pochopila, co to znamená „cítit se díky prádlu žensky“. Ať už máte své vnady jakékoliv, podprsenky Triola sednou skvěle.
A co je hlavní, vyškolený personál v obchodech vám pomůže vždy najít tu správnou velikost. A o tom to také je!
Jak vím i ze své vlastní zkušenosti, mnoho žen totiž žije v mylné představě o velikosti své podprsenky. Já, ač poprsí nemám dle mého názoru extra objemné, mám velikost 75 E. A to jsem zjistila až díky skvělým slečnám v Triole. :)
Mít správnou velikost spodního prádla je přitom tak zásadní! Jen dobře padnoucí podprsenka vám poskytne tu správnou službu…
Zpátky ale k nové prodejně Triola v Galerii Šantovka!
Ta je tu otevřená od letošního února – obchod zde najdete v -1. podlaží, přímo proti prodejně Albert.
Stejně, jako na každé z prodejen Triola, si tu zákaznice vyberou z velmi pestré nabídky spodního prádla mnoha střihů, typů, barev, materiálů… A jak píšu, určitě si tu nechejte při výběru poradit! Vyškolené asistentky vám tu ochotně pomohou.
Co se pak velikostí týká, košíčky jsou zde od A do M, obvody od 65cm. 
Aktuálně je v obchodech Triola – a také v nové olomoucké prodejně v Šantovce – už i druhá část kolekce plavek Triola.
Jsou to krásné kousky – pár novinek z řady plavek jsem vám zde i nafotila!
Pokud si pak chcete prohlédnout celou aktuální kolekci plavek, mrkněte na tento odkaz: bit.ly/TriolaPlavky23
Jak také zmiňuji v úvodu, v novém obchodě Triola v Šantovce se bude ve dnech 14. a 15. dubna konat Triola Styling Day! Akce budou probíhat po oba dny vždy od 10. do 18. hodiny, dámy se tu mohou těšit na profesionální stylistku spodního prádla, 15% slevu na vše a welcome drink zdarma. 
Více info o Triola Styling Day bit.ly/StylingSantovka
Dámy – využít můžete i můj slevový kód MISA10 – je na 10% slevu na celý sortiment od Trioly!
Slevový kód je možné uplatnit na firemních prodejnách Triola, i na e-shopu. Na prodejnách stačít kód pouze nahlásit, na e-shopu zadat do objednávky.

Nový obchod Triola najdete v Olomouci, v Galerii Šantovka v -1. podlaží, proti prodejně Albert.

V Brně obchody TRIOLA najdete v Brně na Orlí 20 a pak také v Avion Shopping Parku.

ODKAZ: TRIOLA / web, eshop
ODKAZ: TRIOLA / facebook
ODKAZ: TRIOLA / instagram