Nový obchod SINSAY V OC FUTURUM BRNO

Informace o nově otevřeném obchodě SINSAY V OC Futurum Brno se u vás v rámci mých postů na Facebooku a Instagramu setkala s obrovský ohlasem. Proto – mám pro vás o této prodejně víc informací a také spoustu fotek. V OC Futurum je Sinsay vůbec prvním obchodem této značky v Brně a je tu skutečně obrovský výběr – módy, doplňků, ale i dekorací a věcí do domácnosti. Mrkněte na následující článek!

Značka Sinsay se těší obrovské popularitě, a to nejen u nás, ale i v zahraničí. I dle vašich hojných ohlasů na příspěvky o této značce, které jsem zveřejnila na Facebooku a Instagramu, Sinsay znáte – a jste rádi, že právě tento obchod máme konečně také v Brně. :)

Obchod Sinsay je vůbec první v Brně otevřený v nově zrekonstruovaném OC Futurum – mimochodem, rozsáhlá rekonstrukce tohoto centra se opravdu neskutečně povedla, kdo zde již byl, dá mi jistě za pravdu. Hlavně prostory food courtu stojí za to – ale o tom vám napíšu zase někdy jindy. ;)

Zpátky k obchodu Sinsay… ten je v OC Futurum skutečně obrovský, a to na ploše 1600 m2! Rozhodně je zde tedy z čeho vybírat.

V tomto obchodě pořídíte zejména módu – dámskou, pánskou, ale i dětskou. Samotnou mě překvapilo, jak hezké věci to jsou! I já neodolala a odnesla si tu pár pokladů na sebe. :)

Ať už sháníte letní šaty, trička, džíny, sportovní oblečení, plavky, spodní prádlo, pyžama…to vše tu najdete!

Naprosto božské jsou věci pro děti! Sama jako máma dvou kluků nakupuji dětské oblečení poměrně často a tady jsem byla z nabídky nadšená. Super věci jak pro miminka, menší děti, ale i pro ty dospívající.

Mimo oblečení tu pak koupíte i celou řadu doplňků – bižuterii, pásky, kabelky, pro děti batohy, tašky – zaujaly mě i krásné proutěné kabelky, které jsou velkým hitem aktuální sezóny.

Nechybí zde samozřejmě i boty, opět jak pro dospělé, tak i pro děti.

A až zde budete, rozhodně si prohlédněte doplňky, dekorace a potřeby do domácnosti! Jsou to krásné věci, stylové, super je i nádobí…

To důležité – ceny! Kdo tuto značku zná tak ví, že ceny jsou v Sinsay až neuvěřitelně nízké. Opravdu – navíc za tak hezké věci, troufám si tvrdit, že bezkonkurenční! Vše tu koupíte doslova za pusu. :) A hlavně u dětského oblečení, které je poměrně krátkodobou záležitostí, jsou takto nízké ceny víc než vítané!

Určitě vám doporučuji zajít se do nového obchodu Sinsay podívat, nebudete litovat! Já sem určitě budu chodit pravidelně a ráda, nakupovat tady je totiž opravdu radost. :)

ODKAZ: SINSAY / facebook
ODKAZ: SINSAY / instagram

ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / web
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / facebook
ODKAZ: OC FUTURUM BRNO / instagram