Nový obchod Notino v Brně na České!

Nedávno jsem vás na sociálních sítích svého blogu informovala o zajímavé novince – v centru Brna, na České, se otevřel zbrusu nový (a vůbec největší u nás) obchod Notino! Najdete zde opravdu pestrou škálu mnoha beauty produktů, dekorativní i pečující kosmetiku, parfémy, Lancome studio, MAC studio, dermokosmetiku…zkrátka dámy, o tomto obchodě rozhodně musíte vědět! Nový brněnský obchod Notino jsem nedávno navštívila a mám pro vás velkou reportáž… 

Myslím, že Notino.cz nemá v ohledu nabídky parfémů, kosmetiky a dekorativních produktů rozhodně konkurenci. Eshop Notino.cz rozhodně všichni dobře znáte a věřím, že i hojně využíváte…sama tu nakupuji často a jsem moc spokojená.

Mimo „online prostředí“ má Notino v rámci celé České republiky i několik kamenných prodejen, které fungují jednak jako výdejny eshopu, ovšem zboží si tu samozřejmě můžete i přímo koupit.

Naprostou novinkou – a značně exkluzivní – právě v ohledu těchto kamenných prodejen je pak nový obchod v samém srdci Brna, na České ulici.
Ten se poprvé pro své zákazníky otevřel ve středu 28. července. A věřte, má rozhodně co nabídnout!

Jedná se o vůbec největší parfumerii Notina, kde najdete skutečně velice široký sortiment, a to až 250 značek! Jedná se o sedmou parfumerii Notina na území ČR a také vůbec největší! Mimochodem, je to i vůbec největší parfumerie v rámci ČR!

Na ploše 850 m² si můžete vybírat oblíbené produkty od celé řady exkluzivních značek, mezi které rozhodně patří Dior, Lancôme, MAC, Kérastase, Estée Lauder, Chloé, Burberry a stovky dalších.

Design prodejny je taky ve zcela jiném konceptu, než ostatní obchody Notina, v teplejších barvách, s použitím dřevěných prvků. Za mě osobně se prostory opravdu povedly, působí to zde příjemně, útulně, ovšem i tak moderně a nadčasově.

Stejně, jako ostatní kamenné obchody Notina, pak slouží i tento coby výdejna eshopu Notino.cz. Mimochodem, přímo v této prodejně si mohou zákazníci objednat jakýkoliv produkt z internetové nabídky a nechat si jej zdarma poslat až domů.

Nový obchod Notino má ovšem mimo skvělou nabídku produktů i několik zajímavostí – dalších výjimečných služeb, které by vás mohly zaujmout. O co přesně se jedná?

Studio Lancome! Právě v tomto studiu si pro vás exkluzivní značka Lancome připravila prostřednictvím inovativních technologií několik „vychytávek“ – zjistíte třeba správný typ make-upu, přesně podle typu vaší pleti.

MAC Studio – kdo by nemiloval dekorativní produkty MAC? Právě v novém obchodě Notina  najdete velmi široký výběr dekorativní kosmetiky značky MAC.

Vyzkoušejte zde i „Airparfum“ – jedná se o speciální přístroj, který vám na základěv preferencí vonných složek dokáže vybrat vůni – přesně na míru! To zní přímo skvěle, že?

Značka VICHY zde nabízí i samoobslužnou diagnostiku pleti SKINCONSULT AI – můžete si tak určit typ vaší pokožky a dle toho pak nebude problém vybrat vhodnou kosmetiku.

Pokud potřebujete poradit i v ohledu vlasové péče, značka Kérastase vás provede vlasovou diagnostikou s technologií Fusio Dose.

A naprostá bomba, holky, je „virtuální zrcadlo modifikace“ – to se vám bude rozhodně líbit! :) Pomocí speciální aplikace můžete zjistit, jaký typ rtěnky vám bude slušet, jaký make-up vybrat… Ovládáte buď přímo přes váš mobilní telefon, nebo přes tablet na prodejně. To musíte vyzkoušet!

Mimo to, v návaznosti na slavnostní otevření tohoto obchodu zde stále probíhají zajímavé akce pro vás, zákaznice! Až do 29. srpna můžete využít 15% slevu na vybrané oblíbené značky, navíc vám určitě udělají radost luxusní dárky k nákupu (platí až do vyprodání zásob).

Dámy, stavte se do nové Notiny prodejny na Českou, tady se vám rozhodně bude líbit. ;)