Nový obchod a showroom Pura Vida v Brně! O tom musíte vědět! ;)

Věříte tomu, že i místa mohou mít svou pozitivní energii a karmu, kterou ucitíte hned, jak tam vstoupíte? Já ano… Přesvědčil mě o tom i obchod & showroom Pura Vida, který je nově otevřený na Minské 5. Je to tady úžasný! Nádherný prostory, boží nabídka barevných legín a oblečení, k tomu tatérský salón, kde tetuje Petruccya a celkově, je to opravdu hodně optimistické, barevné, designově vyladěné místo, které stojí za to navštívit. Opravdu. Budete odcházet ve skvělé náladě a třeba i s něčím hezkým na sebe. ;) Víc v mém článku a na fotkách… :)

Řeknu vám, na to, až Petra & Petruccya, které za značkou Pura Vida stojí, otevřou svůj vysněný obchod a showroom, jsem se hodně těšila. Jak jsem obě holky trochu poznala, tak mi totiž bylo hned jasné, že to bude naprostá bomba. A taky, že jo!

Když se totiž spojí dvě tak kreativní bytosti, je to vždy zárukou toho, že jejich společná díla budou něco výjimečného. Přesvědčily mě o tom už právě i jejich legíny Pura Vida, které holky začaly navrhovat a šít.

Mimochodem, legíny Pura Vida jsme vám tu na blogu už představila – jsou fakt skvělé, barevné, perfektně sedí a hlavně, ten design! Legíny jsou potištěné obrázky, které kreslí právě Petruccya a právě tyto obrázky, motivy, nápisy, dělají z těchto legín až mistrovská díla. Pokud máte rádi barevný styl, obrázky, doplněné vtipnými texty…tak to bude rozhodně něco pro vás.

Každopádně – legíny nejsou jenom krásné, ale hlavně naprosto funkční. Ideální samozřejmě hlavně na cvičení a pohyb obecně, protože opravdu sedí, neshrnují se a hlavně, psssst, holky, nejsou průhledný… :))) Já sama v nich cvičím ve fitku a nemůžu si je vynachválit (jo a díky božímu designu můžu neskromně prohlásit, že tam mám ty nejhezčí legíny, že jo…!:)

Zpátky ale k novému obchůdku Pura Vida. Místo, které na Minské rozhodně nepřehlédnete, stojí rozhodně za návštěvu. Podle mě to totiž není „jen tak obyčejný obchod“ – je to totiž až ateliér, místo, kde je cítit velký tvůrčí potenciál. ;)

Všechno je tady úžasně barevné, pomalované, veselé, prostě, bude se vám tady určitě taky líbit, jako mně. ;)

Důležitý je ovšem i to, co tu najdete – můžete tady omrknout, vyzkoušet a koupit všechny ty nádherný legíny, kromě toho i další věci, který holky navrhují a nechávají šít.

Moc se mi líbí i mikiny, trička, šaty – skvěle se dají kombinovat právě i s legínami.

Já se tu doslovala zamilovala do „liščí řady“ – no uznejte sami, není dokonalá?! :)

Zaujaly mě i designové šperky od Frídy, kámošky holek, které tu jsou taky k dostání. Tyto šperky mají mimochodem právě s legínama hodně společného – vznikají totiž jejich „recyklací“! :)

Jak jsem už napsala, není to „jen“ obchod, Pura Vida je i místem, kde vzniká umění – v zadní části najdete i tatérský salón, kde Petruccya tetuje. A její styl, který je naprosto jedinečný, charakteristický a za mě fakt skvělý, stojí za to!

Zkrátka holky, zajděte se sem mrknout, neudete litovat! :)

Obchod a showroom Pura Vida najdete na Minské 5 v Brně.

ODKAZ: PURA VIDA / web, eshop
ODKAZ: PURA VIDA / facebook