Kosmetika: otestováno – vánoční sada od SynCare!

Ve své dnešní kosmetické recenzi bych vám ráda představila několik produktů od české dermokosmetické značky SynCare. Právě tuto značku jsem si oblíbila – její přípravky jsou opravdu skvělé a mají pro pleť vynikající přínos. Navíc – nyní máte možnost si objednat i vánoční sety, v rámci kterých můžete jejich přípravky otestovat. Víc v mém dnešním článku… :)

Značka SynCare je vůbec první českou dermokosmetickou značkou.

Čím je právě kosmetika SynCare jedinečná a proč mě zaujala? 
V první řadě je to vynikající snášenlivost ve vztahu k mé pleti. Mám opravdu hodně citlivou pleť, se sklonem k alergiím, exemům a podráždění obecně. Celá řada běžně nabízených kosmetických produktů mi nevyhovuje, vadí mi přílišná parfemace a bohužel, často mívám i reakci na některou ze složek daného přípravku.

Veškerou kosmetiku značky SynCare jsem snesla absolutně bez jediného problému – a to je pro mě hodně podstatné. Bez reakce, svědění, zarudnutí. Fajn je, že 95% přípravků značky SynCare neobsahuje žádnou parfemaci, navíc, mnoho přípravků je v nabídce v BIO kvalitě, bez obsahu konzervantů.
Kosmetika SynCare neobsahuje také živočišné suroviny, nebo minerální oleje.

Značka SynCare také dbá na vysokou hygienu při aplikaci produktů – veškeré produkty jsou balené v dávkovačích, nebo v tubách – žádný z přípravků nenajdete v kelímku. Právě při kontaktu s přípravkem v kelímku dochází k přenosu bakterií, což snižuje sterilitu přípravku.

Já měla možnost otestovat produkty v krásné Vánoční sadě s kyselinou hyaluronovou – jaké jsou moje dojmy?

Tato sada obsahuje Denní krém se 100% kyselinou hyaluronovou, Noční krém se 100% kyselinou hyaluronovou, Micelární čistící vodu s kyselinou hyaluronou a navíc k sadě získáte krásnou vánoční ozdobu! :)

100% Kyselina hyaluronová, denní a noční krém

V obou případech se jedná o péči – denní a noční krémy, s obsahem 100% kyseliny hyaluronové. Jak už určitě sami víte, právě tato kyselina je jednou z nejvíce používaných látek v pěstící a zejména „antiage“ kosmetice – jsou totiž známé její vynikající vlastnosti pro zpevnění pleti a potlačení projevů předčasného stárnutí.

Mnoho kosmetických produktů ovšem neobsahuje vysoké koncetrace kyseliny hyaluronové. V případě těchto produktů značky SynCare je tomu jinak – oba krémy mají coby aktivní složku právě 100% kyselinu hyaluronovou, díky které jsou opravdu skvělou volbou v oblasti antiage kosmetiky.

V čem jsou shodné a v čem se liší?

Denní krém obsahuje zmiňovanou kyselinu hyaluronovou, vitamín E a také rostlinný lipid skvalan, navíc pak ochranný faktor SPF 10. Pleť krásně vyhadratuje, vypíná a vyživuje.

Textura krému je spíše lehčí, rozhodně ne příliš mastná. Snadno se roztírá, pokožka jej beze zbytku absorbuje, bez pocitu přetrvávající mastnoty. Parfemace není žádná. Krém jsem skvěle snesla i já, na své hodně citlivé pleti.

Noční krém je obdobný, obsahuje taktéž kyselinu hyaluronovou, rostlinný lipid hemiskvalan a meruňkový olej.

Textura a konzistence je obdobná, jako u denního krému, opět spíše lehčí, stejně tak i parfemace není žádná.

Oba krémy jsou ideální i na citlivou pleť. Efekt jsem vnímala oamžitě po pravidelné aplikaci obou krémů – pokožka je krásně vypnutá, pružná, jasná, vrásky nejsou tolik patrné a hluboké. Skvělá volba pro ženy nad 35 let, u který se začínají projevovat první příznaky stárnutí.

Micelární čisticí voda s kyselinou hyaluronovou

Výborný přípravek, který dokonale vyčistí vaši pleť. Jedná se o fluidní texturu, směs kyseliny hyaluronové s micelami, která navíc obsahuje extrakt sněžné horské řasy, dále extrakt z fíků – což má pro pleť přínosný hydratační efekt.

Micely obsažené v této čistící vodě na sebe skvěle navazují nečistoty, které i rozpouští – odličování je tedy velice snadné a důkladné.

Opět oceňuji i výbornou snášenlivost na citlivou pleť, bez jakýchkoliv známek podráždění.

Produkty značky SynCare lze získat výhradně přes kosmetické salony a lékárny.

ODKAZ: SynCare / web
ODKAZ: SynCare / facebook