Vánoční limitka v Nespressu! Jaká je?

Vánoce, Vánoce…už jsou znát doslova na každém kroku, že? Nevím, jak vy, ale já už se na Vánoce těším, a moc! Ty letošní si chci opět užít na maximum, se vším, co k nim patří!  A jednou z mých pravidelných „vánočních radostí“ je i vánoční, limitovaná edice kávy v Nespressu, na kterou se každoročně moc těším! Nespresso tu letošní nedávno uvedlo na trh – já ji už ochutnala a dnes vám napíšu víc… Hned na úvod, stojí za ochutnání!

Řeknu vám, vánoční limitka v Nespressu bývá každoročně skvělá! Každý rok si mezi trojicí nových, vánočních káv, najdu tu svoji, kterou si zamiluji a ruku na srdce, se kterou se i těžko loučím, když už po Novém roce pak není k dostání.

Každoročně Nespresso představí 3 nové, vánoční kávy – a nejinak tomu bylo i letos! Jaké jsou tedy aktuálně vánoční limitované kávy, které jsou již k dostání i v brněnském Nespresso Boutique?

Letošní edice se jmenuje „Parisian Gourmandise“ a nabízí tři nové kávové zážitky spojené s pařížskou elegancí a také, se sladkou spoluprácí s Indiou Mahdavi.

Kávy Variations se zaměřují na tradiční chutě pařížských patisseries, jako jsou makronky a pralinky. Nikdo nedokáže jejich ikonickou řemeslnou dovednost zachytit tak jako India Mahdavi, která navrhla balení řady
Variations i příslušenství Les Collections, výlohy vybraných butiků a celou komunikační kampaň.

Určitě vás bude zajímat, jaké jsou příchutě letošní limitované edice Variations! 
Mě asi nejvíc oslovila chuť Macaron – tedy božská makronka! Makronky jsou v chuti opravdu hodně patrné, aromatické a pokud tyto sladkosti také milujete, tak z této kávy budete nadšení! :)

Skvělá je i druhé příchuť – Praliné, pralinková, opět vynikající!

Třetí kávová edice je espresso Paris Black, pro ty, kdo mají rádi čistou chuť kávy. Tato edice je bez příchuti, nabízí silnou, čistou chuť kávy.

Každá z káv je v hliníkové kapsli, jejichž design je navržen Indiou Mahdavi.

Každá z káv byla vytvořena na základu kávové směsi Nespresso Livanto vyrobené z čisté kávy Arabica z Jižní a Střední Ameriky

Novinkou je i luxusní přílušenství navržené Indiou Mahdavi, které mimochodem může být skvělým tipem na dárek!

Nová kolekce kávových šálků Origin navržená Indiou Mahdavi je inspirovaná tvarem kávových zrn a zvlášť navržená tak, aby se vešla do dlaní a nabídla tak skutečně gurmánský zážitek z kávy. Kolekce je navržena v typickém stylu Indie Mahdavi se zaoblenými hranami a dotekem luxusu.

Musím říct, že vánoční edice kávy se Nespressu opět povedla a já se těším, jak si budu každý den užívat svoje kávové, makronkové potěšení, to je moje TOP! :)

A jak vánoční káva od Nespressa chutná Vám? Napište mi Vaše dojmy…:)

Vánoční edici kávy si můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO / web
ODKAZ: NESPRESSO / facebook