Novinky ve studiu Elisha!

Jak už jistě víte, je mi blízká návrhářka Eliška Tomková ze studia Elisha. Jednak ji mám ráda, jako člověka – a také, líbí se mi modely, které vytváří. Jsou totiž velmi ženské, nositelné, ovšem originální a nápadité.

Přesně to Eliška potvrzuje v každé své kolekci, kterou představuje. Líbí se mi, že všechny kousky, které navrhuje, se opravdu DAJÍ nosit – což v případě mnoha návrhářek není díky velké dávce výstřednosti a extravagance možné. Eliščiny modely jsou ovšem naprosto „použitelné“ – a to i pro běžné, denní nošení. I přes to jsou ovšem její věci velmi nápadité a výjimečné – tudíž si můžete být jistí, že v oblečení ELISHA budete opravdu originální:)

el10

Já sama několik kousků od Elišky mám – a moc ráda je nosím. Nedám dopustit na krásné kabáty a vesty, které navruje – a ušije Vám je přesně pro Vás, dle Vašich požadavků a nápadů. Toho si také cením – že Eliška má ke všem svým zákazníkům velmi osobní přístup a je ochotna zrealizovat jakékoliv jejich přání:) Stačí si jen říct, jak by měl Váš vysněný model vypadat!

Eliška také nedávno představila novou, aktuální kolekci – a vznikly tak překrásné fotky, o které Vás přece „nesmím ochudit“:)

el1

V nové kolekci nechybí mnoho krásných kabátů, které jsou opravdu Eliščinou „specialitou“:) Úžasné jsou zejména „over size“ modely, které jsou horkým trendem této sezóny.

el5el3el2

Já osobně se přímo zamilovala do této vesty – jedná se o velmi nadčasový kousek oblečení, který se Vám ve skříni rozhodně neztratí a užijete ho opravdu několik sezón.

el14

Moc povedené jsou také šaty – je období vánočních večírků a plesů, na které šaty rozhodně využijete. A mít šaty ušité na míru? To je  přece to nejlepší!:)

el7el12el13

Mimochodem – víte, že můžete model od Elišky Tomkové věnovat také k Vánocům? A nemusí to být zrovna konkrétní kousek oblečení – stačí si vybrat dárkový šek v určité hodnotě – díky kterému si pak obdarovaná vybere, co si nechá ušít. Myslím, že takovým originálním dárkem zaručeně potěšíte:)

Všechny fotky z aktuální kolekce si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

STUDIA ELISHA najdete: Showroom je v Brně na Minské ulici 85. Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK