Novinky ve Freeportu!

V outletovém centru Freeport máme několik zajímavých novinek, které si rozhodně zaslouží, abyste o nich věděli! Ve své dnešní reportáži vám představím nově otevřený obchod velmi oblíbené značky GAP a také, krásnou, designovou kavárnu Monkey Donkey! Dáte si tu kávu, sklenku prosecca, vynikající dezerty a nakoupit tu můžete i italská vína, nebo výběrové italské delikatesy. Čtěte dál!

Upřímně musím říct, že nabídka v outletovém centru Freeport je čím dál více zajímavá – neustále tu přibývají nové obchody a značky, a to opravdu velmi atraktivní! Přesně tak je tomu i v případě nového obchodu velmi populární americké značky GAP – věřím, že tento brand budete jistě dobře znát.

GAP se těší mimořádně oblibě po celém světě  a nejinak je tomu i u nás. Ovšem, sehnat oblečení právě od této značky byl dlouho opravdu problém (vzpomínám, jak jsme si kousky GAP vždy vozili jako „cenné poklady“ ze zahraničních cest :).

Naprosto skvělé je hlavně dětské oblečení GAP! Krásně barevné, z kvalitních materiálu a hlavně, opravdu pohodlné, což děti vždy ocení.

Myslím, že i mezi vámi je mnoho těch, kdo máte GAP rádi – proto věřím, že vám udělá radost informace o zbrusu nové, outletové prodejně této značky právě ve Freeportu! Obchod GAP je tu otevřený jen pár dnů a rozhodně stojí za návštěvu. Rozlohou je to skutečně veliká prodejna a můžete tu vybírat krásné kousky jak z dámských, pánských, tak i z dětských řad.

Nafotila jsem vám tu spoustu fotek pro inspiraci, tak mrkněte! Opravdu kouzelné tu mají věci právě pro děti, a to všech věkových kategorií!

Koupíte tu i velmi oblíbené teplákové soupravy a mikiny s logem značky GAP, právě tyto kousky jsou pro tento brand už zcela typické a charakteristické.

Super věci mají i v dámské kolekci, krásné teplákové soupravy…

…a pozor, velmi mile mě překvapily i džíny GAP! Jsou v krásných barvách, s vysokým podílem elastanu a výborně sedí, nosí se opravdu skvěle.

Mimo oblečení tu pak najdete i doplňky – opět oceníte asi hlavně pro děti.

Jak budete ve Freeportu, rozhodně se do nové prodejny GAP zastavte, stojí to za to! Já byla ze zdejší nabídky nadšená. A mimo to, fajn jsou i ceny, koupíte tu krásné věci za mnohem nižší částky, než v neoutletovém obchodě GAP.

Druhá novinka, o které vám chci tentokrát napsat – krásná, designová kavárnička Monkey Donkey!

Tato kavárna si vaši návštěvu také zaslouží, prostory jsou jedinečné a věřím, že se vám zde bude líbit!

Kavárna Monkey Donkey je velmi prostorná, je tu pro vás mnoho míst k sezení. A určitě vás osloví i zdejší nabídka!

Dáte si tu výbornou kávu a další nápoje, uvítáte i sklenku dobrého prosecca (nebo klidně i celou lahev :) a vybrat si tu můžete i z vynikajících dezertů!

V kavárně Monkey Donkey si pak můžete vybrat i z celé řady kvalitních lahvových alkoholických nápojů! A v tomto směru tu je sortiment opravdu pestrý. Koupíte tu kvalitní rumy od celé řady více, či méně známých značek…

…pokud dáváte přednost vínům, tak si tu také přijdete na své! Mají tu širokou nabídku italských vín, prosecca, šampaňská…

A mimo to, zaujme vás i nabídka italských specialit, delikates, seženete zde nejrůznější nakládané olivy, pesta a další dobroty.

Kavárna Monkey Donkey na mě udělala opravdu velmi milý dojem, budu se sem ráda vracet! Stavte se – na kávu i na něco dobrého!

Outletové centrum Freeport najdete v Hatích u Znojma.

ODKAZ: FREEPORT / web
ODKAZ: FREEPORT / facebook
ODKAZ: FREEPORT / instagram