Novinky v Pepe Jeans Brno!

Teda, musím říct, že značka Pepe Jeans má podzimní kolekce fakt hodně vydařenou! Zatím, co jsem měla možnost vidět, fakt boží kousky. Hlavně bundičky, kabáty – těch je tu aktuálně spoustu. Ale i další věci stojí za pozornost! Představím vám je ve své dnešní reportáži… ;)

Pokud sháníte něco hezkého na sebe – třeba právě nějaký podzimní kabát, svetřík, nebo zajímavé džíny, v obchodě Pepe Jeans si určitě vyberete. Mají tu spoustu krásných věcí – ve svém předchozím článku jsem se zaměřila hlavně na teplejší kousky – kabáty, bundičky…dnes mám pro vás fotky i dalších věcí, které tu stojí za zmínku.

Co se mi u značky Pepe Jeans líbí – stylově rozhodně žádná „nuda a šeď“! Naopak, tato značka se nebojí lehké výstřednosti, specifické jedinečnosti…typický je i punc britského vintage stylu, který se stále těší své veliké oblibě.

V Pepe Jeans si na své přijdou hlavně milovníci kvalitní denimové módy – brand Pepe Jeans je totiž primárně denimovou značkou a právě denim, džíny, je to, co Pepe Jeans tolik proslavilo. I já můžu potvrdit, že džíny Pepe Jeans jsou fakt skvělé – dokonale sedí a vybrat si tu můžete z obrovské nabídky střihů, délek, typů i barev.

V každé kolekci najdete stylově jednoduché kousky – trička, svetříky, saka – které se hodí opravdu pro každého, a to i bez věkového omezení. Ve všech případech oblečení dobře sedí a je kvalitní, můžete si být jistí, že si kupujete věc opravdu na dlouho… :)

Na své si tu ale přijdou i příznivci extravagance. Lehce provokativní, výstřední, je řada „Andy Warhol“ – ta nechybí v každé kolekci a už řadu let se těší opravdu velké oblibě. Dominantní v této řadě jsou věci s výraznějšími potisky, netradiční barevné kombinace i střihově jedinečné modely. Mě si tato řada také získala. :)

V Pepe Jeans jsem pro vás sestavila a nafotila několik outfitů, které mně osobně přijdou zajímavé – mohou být pro vás inspirací.
Fotky si můžete prohlédnout v tomto článku a také ve fotogalerii, kde najdete celou řadu dalších outfitů.

Obchod Pepe Jeans najdete v brněnské Olympii.

Sledujte Pepe Jeans také na Instagramu – @pepejeansbrno

ODKAZ: PEPE JEANS BRNO / facebook