Novinky v butiku Sailor Tom

Máte rádi módu v námořnickém stylu? Pak by vás mohla oslovit nabídka jednoho zajímavého butiku v centru! Jmenuje se Sailor Tom a mají tu krásné věci, a to nejen pro nás, dospělé, ale také pro děti. A kromě toho, také elegantní dámské kousky, které by se vám mohly líbit. ;)

O butiku Sailor Tom jsem vám dříve na blogu už psala –  tento obchůdek najdete na Orlí 12 a poznáte ho už z dálky – podle modře orámové výlohy.

Chorvatská značka Sailor Tom nabízí sportovní a sportovně – elegatní módu, většinou v námořnickém stylu – tedy, co se třeba barev týká, převládají oblíbené modrá, červená, bíla – a samozřejmě, i velmi oblíbený, proužkovaný styl.

Mají tu opravdu hezké a hlavně, kvalitní věci. Ocenila jsem hlavně nabídku pro pány, protože pro ty je, jak jsem si v ostatních obchodech všimla, nabídka tak nějak „nic moc“. Pro pány tu mají hezké košile, trička a také, polo trička – která mají pánové rádi. :)

Aktuálně tu je zimní kolekce, takže jsou v nabídce mikiny, lehčí bundy, které užijete v chladnějším počasí, ale i v létě. Koncepčně je značka Sailor Tom braná jako „yatch móda“ – tedy hlavně pro ty, kdo holdují jachtingu, jako sportu. Podotýkám ale, že všechny věci užijete i pro naprosto běžné příležitosti – pro denní nošení.

Skvělá je tady nabídka věcí pro děti, ty jsou opravdu nádherné.

Specialitou značky jsou trička a mikiny, pro kluky i holčičky,  které mají v potisku postavičku s našitými botičkami, vypadá to fakt kouzelně. :)

A mimochodem, ve stejném designu mají i šaty a tuniky, s krátkým i dlouhým rukávem, pro nás, dospělé holky. :)

Dále tu pro děti seženete mikiny, bundičky a opravdu krásná pyžámka! Tak hezká jsem dlouho nikde neviděla. :)

Kromě značky Sailor Tom je tu k dostání i elegantní móda pro ženy. Pár zajímavých outfitů jsem vám pro inspiraci nafotila.

Zkrátka – až půjdete kolem modrého obchůdku Sailor Tom, stavte se mrknout dovnitř, věřím, že se vám tu bude třeba něco líbit… :)

Na mnoho dalších fotek z obchodu Sailor Tom se podívejte také do fotogalerie.

Obchod Sailor Tom najdete na Orlí 12.

ODKAZ: SAILOR TOM / facebook