Novinky pro dětičky u Original Marines!

Dnes mám pro Vás další článek plný krásné módní inspirace pro Vaše dětičky! Nedávno jsem totiž opět zašla mrknout do obchodu Original Marines v Galerii Vaňkovka a objevila jsem tu spoustu krásných novinek, které rozhodně stojí za pozornost! Čtěte dál! ;)

Co si budeme povídat, tady, v Brně, moc obchodů s hezkým oblečením pro děti není. Tedy, alespoň já jsem vždy měla trochu problém, kde nakupovat pro své syny. I pro ně chci samozřejmě vybírat hezké věci, ve kterých jim to bude slušet. A ráda klukům čas od času nějaký ten fešácký kousek pořídím. ;)

V Brně mám pár svých oblíbených „shoppů“ s dětskou módou. Moc jich není – ovšem, jedním z nich je rozhodně i ten italské značky Original Marines. A kdo tento brand už zná, dá mi jistě za pravdu – mají tu skutečně boží dětské oblečky, a to už i pro ty nejmenší miminka. Ale nebojte, najdete tu hezký věci i pro starší děti. 

Já tu nejvíc oceňuju hlavně věci na kluky, protože pro ty obvykle jinde moc velký výběr nebývá. Často mi totiž přijde, že kreativita v designu klučičího oblečení končí kdesi u pruhovaných triček, což fakt není nic moc… U Original Marines ale vidím, že i věci pro chlapečky můžou vypadat krásně, stylově a zajímavě.

Navíc, jednotlivé kousky outfitu tu mezi sebou můžete skvěle kombinovat – trička s kalhotami, mikinky, svetříky, bundičky a samozřejmě také doplňky – čepice, kšiltovky…

A i pro holčičky tu mají senzační věci, sukýnky, šatičky a všelijaké ty ryze holčičí kousky, ve kterých budou Vaše princezny velké parádnice.

V každé kolekci pak nechybí i řady s potisky – často z aktuálně hodně oblíbených pohádek. My tu vybíráme kousky s motivy superhrdinů, v kurzu jsou i Mimoňové, holčičky zase ocení třeba populární postavičky z pohádky Trolové.

Úžasně roztomile vypadají věcičky na miminka – ta malá trička, kalhoty, svetříky…nic tak hezkého jsem opravdu v jiném obchodě neviděla. A ty barvičky!

V aktuání letní kolekci pak nechybí samozřejmě také vyloženě letní věci, a to jak pro kluky, tak i pro holčičky. Kraťásky, letní trička…

…sukýnky a šatičky.

Maminky, co na tu parádu říkáte? Já myslím, že v takových krásných věcech to bude dětem zaručeně slušet! :)

Nafotila jsem tu pro Vás ještě mnohem více fotek – mrkněte do fotogalerie!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web