Novinky pro děti v butiku Glamorous Kids!

Kde v Brně koupíte fakt luxusní dětskou módu, navíc za hodně dobré ceny? Rozhodně v butiku Glamorous Kids na Pekařské, tady mají opravdu neuvěřitelný výběr dětského oblečení, které v jiných obchodech nenajdete.;) A protože i já sem ráda zajdu – nafotila jsem tu pro vás nedávno velkou reportáž, ať máte přehled. Čtěte dál – takové kousky jsou velká paráda! ;) A pozor, mají i eshop a zasílají také přes Facebook!

Jak jsem už napsala, v tomto butiku koupíte naprosto originální a jiné věci, než kdekoliv v obchodech s dětskou módu. Jsou to dokonce tak krásné kousky, že bych celou řadu z nich brala i pro sebe – což je mimochodem možné, ty největší dětské velikosti tu sedí i dospělým, takže se tu maminky mohou třeba sladit s dcerou. ;)

Paní majitelka věci osobně vybírá, jedná se o módu z Anglie a Francie. A jak píšu, opravdu, co kousek, to jedinečná, originální záležitost. :)

Třeba džíny, pro kluky i holčičky, tak ty tu mají opravdu přímo boží. V moderním stylu, mačkané, jednobarevné, s barevným malováním, potisky…  Super! ;)

Velikosti tu mají cca od 3 let věku, až do hodně velkých, určitě si vyberete.

Krásné jsou i tepláčky, mikiny, celé soupravy…

…pak i trička, košile, halenky, nebo pro holčičky, celé komplety.

Mimochodem, pro holčičky tu mají i roztomilé sukýnky, nebo šatičky!

Co je super – tak ceny jsou za tyto krásné věci naprosto přijatelné, dokonce, řekla bych, nízké. Pro vaši představu – trička se tu pohybují kolem 200,-, mikiny kolem 300,-, džíny cca 500,-, atd… A to je v pohodě, ne? :)

Spoustu fotek krásných věcí na děti z Glamorous Kids si prohlédněte také ve fotogalerii!

Obchod Glamorous Kids najdete v Brně na Pekařské 26, nakupovat můžete ale i přes eshop a Facebook – viz odkaz níže.

ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / eshop
ODKAZ: GLAMOROUS KIDS / facebook