Novinky od brněnské značky Pura Vida!

Brněnská módní značka Pura Vida rozhodně stojí za pozornost! Stojí za ní dvě kamarádky, Petra & Petruccya, které navrhují a šijí úžasně barevné a originální oblečení, s potisky obrázků, které kreslí Petruccya. Naprosto boží jsou jejich legíny na cvičení, ovšem, v kolekci Pura Vida najdete i další nádherné věci, které musíte vidět! ;) Nedávno jsem vám v obchůdku Pura Vida na Minské nafotila celou řadu novinek – a představím vám je ve svém dnešním článku!

Značce Pura Vida rozhodně nechybí velký punc originality a výjimečnosti. Tento brand založily dvě kamarádky, Petra a Petruccya a začaly nabízet naprosto jedinečné legíny na cvičení, které na trhu doslova chyběly.

Jejich legíny se brzy staly naprostým hitem! Nejen pro dokonalý design, ale i pro perfektní materiál a střih. Výhodou těchto legín je hlavně to, že skvěle sedí, během cvičení se vám nijak neposouvají, zkrátka sedí, tam, kde mají. A to je pro oblečení, jako jsou legíny, velice zásadní. ;)

Sama už necvičím v ničem jiném, než v těchto legínách a jsem naprosto spokojená!

Co je taky super – tak legíny nejsou průsvitné! A ten design – v kolekci Pura Vida najdete spoustu motivů, obrázků, které osobně navrhuje a kreslí právě Petruccya. Obrázky jsou navíc úžasně barevné, vtipné, nechybí i různé výstižné a motivační nápisy… Zkrátka, nutno říct, že oblečení Pura Vida má naprosto jedinečný, charakteristický styl, který je originál do posledního detailu. ;)

O legínách Pura Vida jsem vám na blogu už několikrát psala, ovšem, kolekce této značky dnes nejsou pouze a jenom „o legínách“ – na výběr je celá řada dalších krásných věcí, které si zaslouží pozornost!

Holky Petra a Petruccya posouvají svou značku dál a nabízí k legínám třeba i perfektní sportovní podprsenky, které jsou ze stejného materiálu, jako legíny a i ve stejném designu. Můžete si tak vybrat celý outfit na cvičení!

Ovšem, Pura Vida nabízí i oblečení pro každodenní nošení (a mimochodem, i zmiňované legíny se dají nosit jako super denní outfit ;).

Mě tu zaujaly i krásné mikiny, trička, nebo šaty! Vše je z perfektních materiálů, jednotlivé věci můžete dobře kombinovat – třeba i právě s legínami. Naprosto boží jsou právě i volné šaty, mají je v mnoha barevných provedeních.

Omrkněte zde i kabátky! Jsou propínací, dají se nosit i místo svetru a opět, perfektní materiál!

Super jsou i trička, ať už bez nápisů a obrázků, tak i s nimi – pobavilo mě tričko s nápisem „nebuď kráva“, pokud vám nechybí smysl pro humor, tak takový kousek musí zaujmout! ;) A mají k němu i krásný batůžek!

V obchůdku Pura Vida (a i na eshopu) mají i krásné doplňky, batohy, čepice, nebo originální šperky „Amor de Frida“.

Tak co říkáte, značka Pura Vida je rozhodně stylová, že? Omrkněte fotky věcí jak v článku, tak i ve fotogalerii pod ním. ;)

Obchod a showroom Pura Vida najdete na Minské 5 v Brně, věci najdete ale také na eshopu, viz odkaz níže.

ODKAZ: PURA VIDA / web, eshop
ODKAZ: PURA VIDA / facebook
ODKAZ: PURA VIDA / instagram