Novinky na Notino!

Na Notino mnoho z nás už roky pořizuje kosmetiku, parfémy, pečující produkty o pokožku těla… Výběr mají opravdu velmi pestrý – proto musíte vědět, že se sortiment na Notino za posledních pár měsíců ještě víc rozšířil! Nyní zde nakoupíte navíc i kvalitní potraviny z oblasti zdravé výživy, sušené ovoce a ořechy, fitness produkty a dokonce i věci pro děti – oblečení, lahvičky, svačinkové boxy… Pár novinek z Notino vám představím i ve svém následujícím článku!

Online nákupy na Notino využívám roky i já, jsem moc spokojená se širokou nabídkou mnoha produktů i značek. I dodnes platí, že na Notino najdete i zajímavé exkluzivity, například parfémy od mé milované značky Juliette has a gun mají v pestré škále právě jen na Notino.

Sortiment se na Notino stále rozšiřuje, už dávno neplatí, že zde nakoupíte „jenom“ kosmetiku a parfémy. Já tu pořizuji třeba i vonné svíčky, aroma difuzéry, ale také vitamíny a výživové doplňky. 

Oceňuji přehlednost nákupů – například u vítamínů zadáte, co přesně hledáte, k čemu by dané vitamíny měly sloužit, pro koho jsou určené, vybírat můžete také podle složení. Objednávám si tu třeba tyto GreenFood Nutrition Beauty Hair & Skin – jsou to skvělé vitamíny pro zlepšení kvality vlasů, nehtů i pokožky. Mají perfektní složení obohacené i o zinek, který přispívá k dobrému fungování imunitního systému.

Výběr vitamínů i výživových doplňků je na Notino skvělý, najdete zde i mnohé skvělé přípravky, které v obyčejných lékárnách rozhodně nemají.

Na Notino pak koupíte i potraviny – jak jsem zmínila, tak zejména ty z oblasti zdravé výživy. Miluji nejrůznější oříšková másla, low carb čokolády a sypké směsi na pečení, nebo sušené ovoce…to vše tu mají! 

Sušené ovoce je mimochodem skvělým „zdravým mlsáním“, u nás doma nesmí chybět! Doporučuji vyzkoušet třeba NATU Lyofilizované maliny sušené mrazem, bez přidaného cukru. Výborné jsou samotné, ale přidat je můžete třeba do jogurtu, müsli, kaší…

Výborné jsou i NATU Křížaly, já je dávám klukům do školy na svačinu. Jsou sušené šetrným způsobem, aby si uchovaly plnou jablečnou chuť, opět bez přidaného cukru! Právě pro děti fajn alternativa k nezdravým sladkostem!

Již více sladké, křupavé a tak dobré jsou NATU Banánové chipsy neslazené BIO! Bez přidaného cukru, soli, lehce orestované na kokosovém oleji mají přímo božskou chuť! Budete se až divit, jak „obyčejný“ banán může být skvělý! :)

Novinkami na Notino jsou pak i dětské oblečení, proteiny, skvělé produkty od oblíbené značky Waterdrop, nebo fitness vybavení! V rámci fitness vybavení tu seženete nejrůznější lahve na pití, boxy na jídlo a svačiny, ale i tejpy, bandáže, ortézy, nebo pomůcky na cvičení… 

Až budete příště na Notino objednávat, prozkoumejte i nové kategorie s pestrou nabídkou – věřím, že tu najdete mnoho věcí, které se vám budou hodit!

Všechný výše uvedené produkty koupíte na Notinu.