Novinka ve světě Nespresso!

Jak už určitě víte, pokud pravidelně sledujete můj blog, patřím k věrným fanouškům kávy Nespresso – o to už opravdu hezkou řádku let:) A věřím, že mě tato moje „kávová oddanost“ vydrží už navěky, protože svět kávy Nespresso nabízí nejen vynikající kávu, ale i celou řadu perfektních doplňků – v první řadě krásné, designové a vysoce funkční kávovary!

Pokud i Vy máte kávu a také další sortiment značky Nespresso rádi, určitě byste měli vědět o novém kávovaru „Expert“, který Nespresso nedávno uvedlo na trh.

nes5

Kávovary Nespresso mají celou řadu nesporných „plus“. Vypadají opravdu skvěle – díky jejich designu se tak mohou stát funkčním stylovým doplňkem Vašeho interiéru. Kromě toho, mají mnoho chytrých funkcí – dokáží Vám vytvořit opravdu špičkovou kávu. A to také jistojistě oceníte:)

V čem je unikání tedy nový kávovar EXPERT?
Kávovar Expert bude rozhodně vyhovovat svými funkcemi každému z Vás – je totiž koncipován tak, aby dokázal splnit požadavky na kávu „přesně na míru“. Můžete si vybrat rovnou ze 4 typů káv – které kávovar Expert dokáže připravit – Ristretto, Espresso, Lungo a nově i Americano – tedy „dlouhou černou kávu“, která se těší stále větší oblibě.

Způsob přípravy kávy „Americano“ snižuje ostrost kávy nebo hořkou dochuť, káva je velmi jemná, nasládlá, a přesto si použitá směs stále zachovává svůj výjimečný charakter. Americano můžete připravit ze všech směsí řady Ristretto nebo Espresso, které značka Nespresso nabízí.

Kávovar nabízí tyto možnosti:

  • 4 velikosti přípravy – Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml), Lungo (110 ml) a NOVĚ Americano (25 ml kávy a 125 ml horké vody)
  • 3 volby teploty nápoje – teplá, horká a extra horká
  • Funkce přípravy horké vody na samostatné trysce
  • Možnost připojení pomocí technologie Bluetooth Smart®
  • Automatické vypnutí po 9 minutách
  • nes1

Kávovar Expert má také krásný, čistý design – svým tvarem „kopíruje zeď“ – může tak chytře ušetřit pracovní místo v kuchyni, což mnozí jistě oceníme:)

nes3

Nespresso Expert kávovar je vybaven inteligentní technologií Bluetooth Smart®, která jej snadno připojí k Nespresso aplikaci v chytrém telefonu. Pomocí Nespresso app* můžete ukládat své oblíbené receptury do paměti telefonu a příště si tak svou oblíbenou kávovou recepturu připravit z pohodlí své ložnice či obývacího pokoje. Kávovar svému uživateli také oznámí potřebu dokoupení kapslí, pokud se tenčí jeho zásoba, plný zásobník použitých kapslí nebo nutnost údržby kávovaru odvápněním.

Kávovar je dostupný ve dvou modelech – Nespresso Expert a Nespresso Expert&milk. Nespresso Expert&milk má plně integrovaný šlehač mléka Aeroccino 3, který odpovídá vzhledu kávovaru a dokáže připravit kávu všech mléčných receptur. Kávovary jsou nabízeny ve dvou barevných variantách – Off Black a Anthracite Grey.

nes4

Já nevím, jak Vás, ale mě tento kávovar rozhodně zaujal! Asi si napíšu Ježiškovi…:)

Kávovar Expert si můžete prohlédnout a koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO/web
ODKAZ: NESPRESSO/facebook