Novinka v Restaurantu Pavillon – dětský koutek s hračkami ve venkovním stanu!

Často mi mnoho z vás píše o tipy a rady, kam s dětmi do restaurace, nebo kavárny, kde je také hezký dětský koutek. Proto vám musím napsat o jedné skvělé novince, která vás, věřím, potěší! V mé moc oblíbené restauraci v centru Brna, v Restaurantu Pavillon, je totiž ve venkovním stanu nádherný a skvěle vybavený dětský koutek! Vy si tu v krásném prostředí můžete v klidu dopřát kávu, oběd a dětičky tu své využití také najdou… ;) Jak koutek vypadá a co všechno zde děti najdou? Čtěte dál… :)

Zcela upřímně, restaurace s hezkým dětským koutkem, to je něco, co právě v centru Brna dost chybělo… Sama jako maminka moc dobře znám, jaké to je být s malým dítětem v restauraci a v klidu se najíst. Nebo si dokonce popovídat s kamarádkou… :) Proto je právě dětský koutek v restauraci opravdu nesmírně důležitý a my, maminky, ho dokážeme patřičně uvítat o ocenit. ;)

Proto mě opravdu moc potěšilo, když právě Restaurant Pavillon ve svém venkovním stanu prostor pro děti zařídil – je tu pro děti moc hezký a prostorný dětský koutek s vybavením!

Restaurant Pavillon najdete v centru Brna, v parku na Kolišti a přímo před restaurací je coby letní zahrádka také prostorný letní stan, kde je zmiňovaný koutek pro děti umístěný. Skvělé je, že stan je otevřený, je zde i v letním počasí příjemný chládek a i když jste v centru Brna, obklopuje vás zeleň přilehlého parku.

Zpátky ale k dětskému koutku. Co tu vaše děti najdou? Je toho spoustu – a věřím, že zde dětičky budou nadšené!

V dětském koutku nechybí prostorné hrací centrum s balónky a skluzavkou, což ocení hlavně menší děti, centrum je zcela bezpečné.

Jinak jsou zde interaktivní dřevěné hračky, stavebnice a hlavně, nádherná kuchyňka a dětský gril – jsme přece v restauraci, že? :)

Zkrátka, věřím, že děti se zde rozhodně zabaví. A vy si tu budete moci vychutnat v klidu kávu, místní vyhlášené dezerty, dáte si oběd, posedíte s kamarádkou… :) V klidu a s vědomím, že si vaše děti hezky hrají.

Koutek je otevřený každý den, můžete jej využívat po celou otevírací dobu restaurace. Navíc, od pondělí do soboty 10 – 16 hod., a v neděli 12 -17 a je zde i slečna, která se dětem věnuje.
Koutek je k dispozici pro hosty restaurace a zahrádky a zdarma!

ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / web
ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON / facebook