Letní inspirace pro dětičky z Original Marines

Maminky, mám pro vás další článek s módní inspirací pro vaše ratolesti! :) Opět jsem se nedávno zastavila omrknout novinky v obchodě Original Marines v Galerii Vaňkovka – přibylo tady mnoho krásných, letních kousků – ukážu vám je ve své dnešní reportáži… ;)

Sama jako maminka chci mít své dva kluky vždy vyparáděné. :) Mám ráda, když to dětem sluší, oblékám je adekvátně k jejich věku a tak, aby jim bylo v oblečení také příjemně. Moji synové jsou neustále v pohybu, jako správní kluci pořád běhají, jezdí na kole, zkrátka „řádí“, tak je je pro ně pohodlí a také, kvalita materiálů, velmi důležitá.

V Brně ráda nakupuji oblečení pro děti právě v obchodě Original Marines – tuto značku jsem si oblíbila už velmi dávno, kdy před mnoha lety přišla do Brna. Líbí se mi, že věci, které nabízí, jsou stylové, krásně barevné a také, kvalitní. I když kousky od Original Marines u nás dědí mladší syn po tom starším, tak se stále jedná o moc hezké věci, které jsou pořád „jako nové“.  :)

V Original Marines koupíte oblečení pro děti všech věkových kategorií – a to už i pro ty nejmenší miminečka (dokonce i ta předčasně narozená, mají tu opravdu i velmi malé velikosti). Pro miminka je kolekce ucelená, rozdělená pro kluky a holčičky, ovšem, najdete zde i mnoho neutrálních věcí v bílé barvě.

Naprosto nádheré tady mají věci pro batolata. Co kousek, to originál a musím říct, že právě pro batolata a malé děti má Original Marines snad vůbec nejkrásnější věci, které se dají pro takto staré děti sehnat.

Všechna ta trička, mikinky, kalhoty, šatičky pro holčičky, opravdu, roztomilost už na první pohled… :)

Ovšem, také věci pro starší děti stojí za pozornost. Pro malé slečny tu aktuálně najdete mnoho hezkých letních šatů, sukýnky, trička – opět v různých kolekcích a řadách.

Koupíte tu i šatičky pro více slavnostní chvíle – třeba na oslavy, svatby, křtiny, nebo jen tak, pro parádu…:)

Pro chlapečky tu mají taky super věci, trička, kraťásky, mikiny – buď v jednoduchém designu…

…nebo s motivy a obrázky, což určitě ocení hlavně ti menší kluci. ;)

V Original Marines pořídíte i celou řadu doplňků, kšiltovky, kloboučky…

Aktuálně je v Original Marines i celá řada novinek z nové kolekce!

Spoustu fotek si prohlédněte také ve fotogalerii, ať máte přehled. :)

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram