Léto s tou nejlepší kosmetikou – Summer is yours!

K létu patří mimo jiné i skvělé kosmetické vychytávky, produkty ideální na cestování a také pro zpříjemnění krásných, letních dnů! A právě tyto kosmetické poklady vám chci dnes představit i ve své recenzi. Na eshopu Notino.cz totiž nabízí vyladěný Summer Box plný super věcí, které vám mohou udělat to léto…ještě hezčí. ;) Zkrátka – i díky kosmetice platí, Summer is yours! Mrkněte na moji recenzi. ;)
Holky, nevím, jak vy, ale já mám právě pro letní období své oblíbené kosmetické produkty, které si užívám hlavně právě v létě. Jsou to především letní vůně, ale také pečující produkty – třeba krémy, micelární vody, masky na obličej, nebo opalovácí krémy.
Eshop Notino.cz, kde najdete opravdu ten nejširší výběr kosmetických přípravků, připravil právě pro letní období „Notino Summer Box“ – krabici plnou zajímavé kosmetiky, která je právě na léto tou NEJ!
Máte tak jedinečnou šanci vyzkoušet si celou řadu věcí, které vám mohou letní období zpříjemnit. V boxu nechybí jak zajímavé vzorky vůní, tak i malá balení produktů, které využijete třeba na cestování.
Co přesně v letním summer boxu od Notino.cz najdete? Je toho opravdu spoustu!
Vichy Minéral 89 posilující a vyplňující booster – pleť dostává v letním období pěkně zabrat, ať už vlivem dehydratace, slunění, nebo pobytem v letadle… Toto hyaluronové sérum je pro pokožku skutečnou vzpruhou, dodá jí sílu a energii.
Bioderma Sensibio H2O – miniaturní balení oblíbené micelární vody od Biodermy – skvělá na odličování, čištění pleti, nedráždí a vynikající i na velmi citlivou pleť!
Medi Blanc – bělící zubní pasta, v praktickém cestovním balení. Už jsem tuto pastu dříve zkoušela a je opravdu skvělá!
SpiriTime Hand Cream – bez krému na ruce ani ránu, a to i v létě! Super cestovní balení, vejde se do kabelky a krém tak máte kdykoliv po ruce. ;)
La Roche-Posay Anthelions XL SPF 50+ – suchý opalovací gel-krém. Oceňuji matný finish a také to, že nezanechává bílé stopy. Opět v praktickém mini balení.
Korika SciBeauty – hydrogelová maska na rty – i rty dostávají v létě zabrat, častým sluněním, nebo horkým počasím. Tato hydratační maska na rty jim vrátí komfort, hydrataci a výživu.
Korika SciBeatuy detoxikační plátýnková maska – opět super věc, maska pleť detoxifikuje, vyživí, hydratuje. Na obličeji je navíc tak příjemná!
Nivea Silk Mouse – pečující sprchová pěna. Už jste vyzoušeli pěnu do sprchy? Je to super zážitek – pokožku dokonale provoní a je velmi jemná. Tato navíc božsky voní po  malinách! :)
L’Oreal Sugar Scrubs – peelingy pro výživu a rozjasnění pleti. Peelingy jsou na léto skvělá věc – používáte je? Pokožku dokážou výborně zjemnit, odloučí odumřelé částečky a pokožka pak lépe přijímá hydrataci a výživu. V Notino Summer Boxu najdete dva typy, pro výživu a rozjasnění pleti.
Lancôme Visionnaire – multikorekční denní krém. Máte skvělou možnost vyzkoušet prémiový denní krém od značky Lancome! Rozjasňuje, omlazuje a redukuje drobné vrásky.
Lancome Teint Miracle – hydratační make up. Vynikající hydratační make up o ochranným faktorem SPF 15, ideální právě pro letní období.
Calvin Klein Obsessed – pro muže i pro ženu. V Notino Summer Boxu najdete i vzorečky dvou vůní od značky Calvin Klein, ve verzi pro muže i ženu. Vůně je svěží, typicky letní!
Calvin Klein CK One – další ze vzorečků vůně, a to známá a velice oblíbená vůně CK One. Neznáte ji? Díky Notino Summer Boxu ji máte skvělou šanci vyzkoušet. ;)
BrushArt Basic Pink – štětec na tekutý make up. Dobrý štětec na make up by vám neměl chybět, já si bez něj nanášení make upu nedokážu představit. Tento má plochý tvar a opravdu dobře se s ním pracuje, make up roztírá rovnoměrně.
Navíc, když si Notino Summer Box objednáte, získáte slevu 50% na krásnou letní plážovou tašku (slevový kód je v Summer Boxu). Navíc, na vybraný produkt z boxu, který vám bude vyhovovat, můžete v příští objednávce uplatnit slevu (slevové kódy opět v Summer Boxu).
Tak na to mrkněte, ať vám Summer Boxy neutečou… I díky kosmetice platí – Summer is yours! :)