Novinka u Nespressa: Ristretto Decaffeinato

Moje oblíbená kávová značka – NESPRESSO – nedávno představila další novinku! A tentokrát potěší určitě všechny, kdo si chtějí svoji kávu vychutnat tak často, jak to jde – jedná se totiž o bezkofeinovou kávu Ristretto Decaffeinato!

Rádi si dopřejete svoji oblíbenou kávu – také kvůli její vynikající chuti? Kdykoliv přes den, večer…? Skvělou volbou může být právě káva bez obsahu kofeinu. A značka Nespresso, jejíž kávu já opravdu miluji, nedávno představila právě „bezkofeinovou novinku“ – Ristretto Decaffeinato!

Já si svůj život bez dobré kávy, na kterou jsem každý den vlastně už zvyklá, vůbec nedokážu představit. Mám ráda chuť kávy, její vůni a zároveň i neodmyslitelné chvíle, ve kterých si kávu vychutnávám – jsou to moje chvíle klidu, relaxu a zastavení se v každodenním shonu…
Ale jsou dny, situace, kdy už raději kávu vynechám – tedy tu s obsahem kofeinu. V tu chvíli volím právě bezkofeinovou kávu – pila jsem ji například i během obou těhotenství.

Proto mě potěšila právě tato novinka – káva bez kofeinu od Nespressa, Ristretto Decaffeinato.

Intenzivně pražené a chuťově bohaté Ristretto Decaffeinato má stejně výrazný charakter a kontrastní chuť jako tolik oblíbené původní Ristretto, ovšem bez kofeinu – můžete si jej tak vychutnat tak často, jak se Vám zachce…:)

Intenzivní pražení dává kávě Ristretto Decaffeinato stejně bohatou a výraznou chuť, jakou má původní Ristretto. Výběr nejlepších káv odrůdy Arabika z Latinské Ameriky a východní Afriky se v ní rafinovaně prolíná s menším množstvím zvlášť pražené Robusty, která dodává tomuto plnému a silnému Espressu jemné ovocné tóny.

Kávoví odborníci společnosti Nespresso v tomto nejnovějším produktu pečlivě vyladili bohaté aromatické tóny zelené kávy již před pražením tak, aby zůstaly během procesu odstraňování kofeinu pečlivě zachovány. Kávová zrna si tím udržela svůj původní charakter a bohaté a silné aroma. Nové Ristretto Decaffeinato představuje dokonalou kávu pro ty, kdo chtějí omezit svůj příjem kofeinu, ale přesto si chtějí po celý den užívat intenzivní smyslové zážitky.

 

Nové Ristretto Decaffeinato můžete koupit v Nespresso Boutique, který najdete v Brně na nám. Svobody 13.

ODKAZ: NESPRESSO/web
ODKAZ: NESPRESSO/facebook