Jarní detox v Infinitu Maximus

Během jarního období je ideální doba na detox, nebo-li očistu těla. S jarem se probouzí vše kolem nás, přichází nové, krásné období, které nám po uplynulé a náročné zimě doslova vlévá energii do žil. Proto vůbec není od věci se na jaro a hlavně, na nadcházející léto, připravit – a provést právě zmiňovaný jarní detox. Jak a kde? Mám pro Vás tip – z obzvláště krásného místa v Brně, z Infinitu Maximus. Tady je totiž doslova ráj na zemi, který Vám ve všech ohledech pomůže cítit se lépe a skvěle…

Myslím, že jméno „Inifinit Maximus“ není asi nikomu z Vás cizí – tuto nádhernou oázu klidu, pohody a perfektních služeb, zná už asi každý a věřím, že i každý je hrdý na to, že něco tak úžasného máme právě my, tady v Brně.

Wellness Infinit Maximus pro vás nabízí unikátní celoročně vyhřívané vnitřní a venkovní bazény a rozlehlou letní pobytovou louku pro relaxaci, která je zasazena do přírody Podkomorských lesů.

Najdete zde také 11 druhů saun, Kneippovy lázně, 4 ochlazovací bazénky, přírodní jezírko, 3 saunové fresh bary, vnitřní odpočívárnu, venkovní odpočívárnu s krbem, venkovní relaxační zóny s lehátky. Zajímavostí jsou také velice oblíbené “saunové ceremoniály” se saunovými mistry. Pravidelně se zde konají také “saunové noci“, vždy s nějakým tématickým zaměřením.

V nabídce služeb jsou také masáže, privátní koupele, SPA rituály…

Zpátky ale k tématu jarní očisty – detoxikace. Právě v Infinitu Maximus totiž najdete celou řadu služeb, které jsou na očistu těla jako dělané. 
V první řadě je vynikající zařadit do celkového plánu očisty pravidelné saunování. Saunování samo o sobě je vhodné nejen na posílení imunity, ale i na vyplavování škodlivých a toxických látek z těla. Navíc, saunování Vás také zbaví únavy a dodá Vám novou energii.

Zajímavostí pak je, že pravidelné saunování snižuje toxické látky o 21,3 %. Pot vyplavený saunováním obsahuje 6x více toxinů, nečistot a tuku, než „obyčejný pot“.

V saunovém světě Infinitu Maximus najdete celou řadu saun, mě zaujala například turecká parní lázeň, kde je teplota okolo 45°C s vlhkostí 100%.

Výborná je i parní solná lázeň – teplota okolo 40°C s vlhkostí 100%. Je skvělá na pročištění dýchacích cest, uvolnění dutin a mimochodem, výborná je tato sauna i na pokožku, kterou dokonale prokrví a zlepší tak odtok odpadních látek pryč z těla.

Úžasný je i venkovní vyhřívaný bazén, s teplotou 35°. Perfektní na uvolnění svalů, uleví od bolesti kloubů…

Ještě teplejší a rovněž velice příjemný je i venkovní slaný whirpooll.

V rámci celkové detoxikace bych určitě doporučila vyzkoušet i nějakou zajímavou masáž – v Infinitu Maximus je opravdu velmi široký výběr.

Konkrétně přímo na detoxikaci jsou vhodné a velice účinné tyto masáže z nabídky:

Medová detoxikační masáž
-účinná detoxikační metoda, která pomůže při stresu, nezdravém životním stylu, chronických nemocech a únavě
– je nejen příjemným prostředkem a relaxací po náročném a stresujícím dni, ale také prostředkem, který dokáže lidské tělo zbavit škodlivých toxinů

Čokoládová masáž
– výborná na vyhlazení a zkrášlení pokožky, celulitidy a odplavení toxických látek.

Aromaterapeutická masáž s přírodními éterickými oleji
citronový olej
– vynikající olej na celkové pročištění organizmu, rozpoušít usazeniny, stimuluje lymfatický systém, čistí žaludek a střeva

grepový olej
– pročišťuje lymfatický systém a napomáhá vylučování toxinů, posiluje a čistí zažívání, uvolňuje nervové napětí, úzkost a deprese

Infinit wellness masáž
– klient si může vybrat ze 4 druhů olejů. Na jaro je ideální masážní olej – Vitality – olej, který pozvedne náladu a ducha, osvěží unavenou pokožku, bojuje proti volným radikálům. Vhodný také jako příprava před cvičením, detoxikuje organismus, omlazuje, lehce zpevňuje a tonizuje pokožku.

V Infinitu Maximus navíc můžete ochutnat i celou řadu vynikajících drinků, které jsou právě vhodné pro detoxifikaci těla – super je například okurková limonáda, Matcha tea, nebo i čerstvé freshe – citrusový mix, nebo imunitní bomba.


Za sebe Vám Infinit Maximus moc doporučuji, je to skvělé místo, kde načerpáte potřebnou energii a úžasně si tady odpočinete. Navíc, uděláte zde něco pro své zdraví a třeba právě i pro jarní detoxikaci těla…:)

ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / web
ODKAZ: INFINIT MAXIMUS / facebook