Novinka – rozvoz květin z Květinářství Galerie

Květinářství Galerie, o kterém jsem vám na blogu už několikrát psala, nedávno představilo novinku – a to rozvoz květin! A musím říct, jejich kytice, to je opravdu něco naprosto dokonalého, přesně ve stylu a provedení, který je mně osobně velice blízký a sympatický! Víc informací a fotek úžasných kytic v mém článku!

Co v Květinářství Galerie konkrétně najdete? 
Samozřejmě, pestrý výběr květin – ať už čerstvých, řezaných, nebo nejrůznější květiny v květináčích, květinové vazby, dekorace, ale také doplňky – obaly na květiny, lucerny, nejrůznější sošky a další milé věci… :)

Novinkou je ovšem rozvoz květin! A musím říct, právě kytice z tohoto květinářství jsou doslova pastvou pro oči – věřte, že takovou kyticí rozhodně potěšíte!

Flowerboxy a kytice můžete nyní ihned nechat poslat kurýrem po Brně, donáška kytice jedné barvy je možná od nasledujícího pracovního dne.

U objednané květiny online nastavíte datum a orientační čas pro dovoz květin. Doručení květin v Brně zabezpečuje rychlý kurýr Messenger.

Kytice, které si můžete vybrat a objednat, si pak můžete prohlédnout ZDE.

Vícebarevnou kytici nebo flowerbox můžete nechat poslat kurýrem ještě v den objednávky (nejpozději do 17. hodiny). Dovoz květin v Brně trvá kurýrovi méně než 120 minut. Květiny můžete nechat poslat po celém Brně za jednotnou cenu 169 Kč. Doprava zdarma je až od hodnoty kytic 1 199 Kč.

Květinářství Galerie najdete na Josefské 516/1, v prostorách OD Klášter.

ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / web
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / facebook
ODKAZ: KVĚTINÁŘSTVÍ GALERIE / instagram