Představuji: nový obchod v Brně – IOAMO!

Často mi od vás chodí dotazy, „kam v Brně pro hezké a stylové kabelky“. Abych byla upřímná, odpovědí na toto téma jsem většinou moc neměla. A proto vám musím napsat o novince – novém obchodu, ale vlastně i o nové značce IOAMO, která je nyní v Brně! Obchůdek IOAMO je otevřený pár dnů v centru Brna, na Kobližné 3 (roh Komerční banky směrem na Kozí, proti Baru, který neexistuje) – a já vám dnes tuto značku a nabídku v článku víc představím… ;)

Sehnat v Brně zajímavou, stylovou a originální kabelku, to opravdu není jen tak. Navíc, když si stejně, jako já, potrpíte na zajímavé a originální, designové kousky.

Kamarádka, která se v branži kabelek v rámci rodinného podniku už pár let pohybuje, ovšem nedávno v Brně otevřela obchod, který nabízí zcela novou a zajímavou italskou značku – IOAMO. Jedná se o designově hodně zajímavé kabelky a doplňky, které mají kromě jedinečného vzhledu i celou řadu výhod! Jednou z nich je bezesporu i velká variabilita.

Já se do obchůdku IOAMO zašla podívat, abych se s touto značkou seznámila – a ráda vám ji představím i tady, na blogu. 

Pokud IOAMO ještě neznáte – což věřím, že pro celou řadu z vás se jedná o zcela novou značku – tak právě tento brand přichází se zcela jedinečným konceptem kabelek, které jsou variabilní, stylové, vysoce módní a navíc, vyrobené z materiálu, který má skvělé vlastnosti.

Materiál, který je na výrobu kabelek použitý, se jmenuje EVA a je opravdu úžasný! Na dotek přijemný, lehounký, ovšem velice pevný, kabelky opravdu „něco vydrží“! ;) Navíc, tento materiál je i snadno udržovatelný, omyvatelný, tudíž vaše kabelka bude stále jako nová.

Další výhodou značky IOAMO je to, že do prodeje se vždy dostává jen limitovaný a omezený počet kusů – což je i v případě nové prodejny v Brně na Kobližné.

Nabídka kabelek v brněnském obchodě IOAMO je obrovská – celá řada motivů, velikostí, barev i zpracování – věřím, že si určitě najdete takovou, která vás zaujme. Navíc, musím zmínit, že kabelky a celý sortiment je za přijatelné ceny.

Stylově se jedná možná o trochu extravagantní kousky, ovšem jsou k dispozici i takové modely, které mají více jednoduchý design. Výborná je právě ona zmiňovaná variabilita – kabelku si můžete také libovolně obměňovat, přesně podle nálady.

Každá kabelka se skládá z vnější tašky, vnitřní tašky a držadel – jedná se o samostatné komponenty, které si zákazník sám vybírá.

Kromě kabelek značka IOAMO nabízí i další doplňkový sortiment – třeba zajímavé hodinky a náramky. ;)

Mimochodem, brněnský obchod IOAMO je vůbec první prodejna tohoto brandu v ČR a zároveň je i výhradním zastoupením – tedy, tyto kabelky si můžete koupit zatím pouze zde, v kamenné prodejně. Do budoucna, od ledna, bude ovšem v provozu i eshop, kde si budete moci svoji kabelku také vytvořit a nakombinovat. 

Na více fotek krásných kabelek IOAMO mrkněte také do fotogalerie!

Obchod IOAMO najdete v centru Brna, na Kobližné 3 (roh Komerční banky směrem na Kozí, proti Baru, který neexistuje).

ODKAZ: IOAMO / facebook