Nové vychytávky pro dokonalé obočí od Benefitu!

Víte, jaká kosmetická značka je absolutní špička, co se péče a úpravy obočí týká? Jednoznačně Benefit! Právě tento label totiž vytváří naprosto dokonalé a inovativní produkty, díky kterým si vykouzlíte nádherné obočí raz dva:)

Krásnému obočí věnuje značka Benefit opravdu hodně úsilí – neustále vyvíjí nové vychytávečky, díky kterým si my, holky, můžeme SAMY vykouzlit perfektní obočí:) A na obočí, na to já sama jsem přímo zatížená! Miluji přírodní, husté a přitom pěstěné obočí. A i díky Benefitu a jeho produktům se mi daří mít takové obočí, jaké si přeji:)

Pokud si s Vaším obočím – ze začátku – vůbec nevíte rady, doporučuji Vám navštívit Benefit Brow Bar – což je super služba, díky které Vám profesionálka na obočí vytvaruje, nabarví, zastřihne (zkrátka co bude potřeba:) Vaše obočí k perfektnosti:) V Brně tuto službu najdete v parfumerii Sephora (kde také výhradně produkty Benefit prodávají). Telefon pro objednání je 731 124 282.

Dnes bych Vám tu ale chtěla představit čtyři produkty z nové škály přípravků pro domácí péči o obočí. Už jen obaly těch věciček slibují, že půjde o něco hooodně výjimečného – no, holky, uznejte samy!:)

Photo 14.06.16 11 19 58

Benefit nabízí pro péči o obočí opravdu obrovskou (ve srovnání s jinými značkami) nabídku produktů – ka-BROW! – krémovou, gelovou barvu na obočí se štetečkem, high brow & hi brow glow – zvýrazňující tužky, ready, set, BROW! – neviditelný fixační gel na obočí, precisely, my brow pencil – ultra jemná tužka na obočí, 3D BROWtones – jemné melíry na obočí, goof proof brow pencil – tužka vyplňující a tvarující obočí, BROWVO! conditioning primer – báze pro plnější obočí, brow zings – paletka na vytvarování obočí a gimme brow – vláknitý gel zvětšující objem obočí. To je, co?:)))

Já měla možnost otestovat čtyři z těchto produktů – a zde jsou moje postřehy.

Photo 14.06.16 11 18 24

GIMME BROW – vláknitý gel zvětšující objem obočí

Photo 14.06.16 11 28 15

Skvělá věc, se kterou je tak snadné pracovat! A efekt je opravdu výrazný. Vláknitý gel obsahuje speciální mikrovlákna, která zvětšují objem obočí.

Gel skvěle přilne ke chloupkům, obalí je a tím obočí působí plnější.

Photo 14.06.16 11 28 28

Na výběr máte navíc celkem ze třech barevných odstínů, dle Vaší přirozené barvy obočí. Balení obsahuje malý kartáček, se kterým se obočí jednoduše pročesává. Na konci štetečku je malý hrot, se kterým můžete upravit jednotlivé chloupky.
Gel je také voděodolný, obočí Vám zafixuje na celý den bez nutnosti nanášení opakovat.

GOOF PROOF BROW PENCIL – tužka vyplňující a tvarující obočí

Photo 14.06.16 11 27 02

Trápí Vás nejednotné obočí? Někde Vám „nějaký ten chloupeček chybí“? Pak je tato tužka tím pravým řešením! Barvu tužky opět můžete volit z celkem šesti odstínů – stačí najít ten, který Vám bude vyhovovat.

Photo 14.06.16 11 27 17

Balení tužky má na jedné straně kartáček, kterým si obočí nejdříve rozčešete do požadovaného tvaru. Kartáček je krásně hustý, ideální právě na obočí.

Photo 14.06.16 11 27 27

Na druhé straně balení je pak tužka – která se vysouvá. Má speciální tvar – s hrotem a není potřeba ji ořezávat, což je na obočí to nejlepší (malovat obočí s tupou tužkou opravdu nejde!:)

Photo 14.06.16 11 27 34

Díky této jemné tužce vykouzlíte krásný tvar obočí opravdu snadno!

BROWVO! CONDITIONING PRIMER – báze bohatá na živiny pro plnější obočí

Photo 14.06.16 11 25 09

Další s úžasných, nových vychytávek pro obočí, které značka Benefit představila – vyživující báze na obočí! Právě tato výživná báze, která obsahuje keratin a sójové proteiny, Vašemu obočí pomůže. Obočí bude plnější, chloupky více porostou – a to přece na požadovaných místech chceme!

Photo 14.06.16 11 25 26

Bázi nanáším večer, ovšem dá se používat také jako podkladová báze pod odstatní produkty, které na obočí používáte. Balení obsahuje speciální, velmi jemný gumový aplikátor. Otočením spodní části balení do aplikátoru pronikne transparentní gel, ten pak nanesete na obočí.

Photo 14.06.16 11 25 37

KA – BROW! – krémovo-gelová barva na obočí se štětečkem

Photo 14.06.16 11 20 55

Tak tento produkt jsem si ze všech výše zmiňovaných nejvíce oblíbila! Díky tomuto úžasnému balení si totiž můžete vykouzlit fakt nádherné obočí – velmi plné, husté a přirozené.

Photo 14.06.16 11 21 00

Vrchí část balení – uzávěru – obsahuje velmi jemný štěteček, určený jen a jen na obočí. Spodní část balení pak obsahuje barvu (opět volitelnou z šesti odstínů), kterou pak nanášíte – obočí obkreslujete, vyplňujete…

Photo 14.06.16 11 22 21

Photo 14.06.16 11 23 33

Můj tip – následně nanáším gel Gimme Brow – obočí upravíte do požadovaného tvaru a zafixujete! Skvělé:)

Kosmetiku Benefit koupíte výhradně v parfumerii Sephora, v Brně v Olympii.

ODKAZ: BENEFIT COSMETICS CZECH REPUBLIC/facebook

ODKAZ: PARFUMERIE SEPHORA/web, facebook