Jít se v létě zapotit? A proč ne?

Možná si po přečtení titulku mého článku říkáte, jestli jsem se „tak trochu nezbláznila“…:) Vůbec ne! Jen Vám chci dát jeden tip, že i v létě se můžete hýbat – a to navzdory děsnýmu vedru, který venku je:)

Sama to moc dobře znám… Jakmile se v létě teplota blíží katastrofální třicítce, nechce se Vám vůbec nic. V ideálním případě byste nejradší leželi celý den někde u vody a na nějakou větší pohybovou aktivitu nemáte vůbec pomyšlení. Vedro je totiž příšerně vyčerpávající a i sebemenší námaha nás naprosto ničí:)

A cvičit v létě? Možná si řeknete – komu se chce?:) Ale i přes to bych Vám dnes chtěla dát tip, že cvičení v létě vlastně vůbec nemusí být nepříjemné. Ba naopak!

Moje oblíbené fitko, kde jsem častým hostem – FIT 4 ALL v Novém Lískovci, totiž nabízí klimatizované prostory, kde se i během parného léta budete cítit naprosto bezvadně.
Však si sami vzpomeňte, že v létě „únik“ do nějakého příjemně vychlazeného prostoru je doslova balzámem pro duši a hlavně TĚLO! Takže paradoxně, v létě Vás nějaké to cvičení, fitko, sálová aktivita, budou mnohem víc bavit, protože se tu budete cítit výborně!

Já jsem Vám už sportovně – relaxační centrum Fit 4 All na blogu představila (více ZDE) – ale stejně, musím Vám napsat, proč sem chodím vlastně tak ráda! Důvod je prostý – je tu totiž tak široká nabídka vyžití pro VŠECHNY, že se tady čas tráví fakt skvěle. Pokud se totiž už jednou pro nějaký ten pohyb odhodláte, najdete tu rozhodně to, co Vás bude bavit – a také co pro Váš požadovaný stav bude nejvíc efektivní.

Já tu začala chodit do fitka – ano, i když jsem se vždycky na tento typ cvičení dívala poměrně s odstupem, až tady jsem „tomu přišla na chuť“:) Hlavně Vám tu poradí „jak na to“ – pokud chcete zhubnout, zpevnit, posílit… Super jsou prostory – velké, vzdušné a ano, KLIMATIZOVANÉ. Takže na léto velká pohodička:)

img_0807

Pokud ale víc fandíte nějaké té sálové aktivitě, tak i pro Vás je tu připravena široká nabídka možností, jak se hýbat. Já Vám o sálových aktivitách ve Fit 4 All taky už psala (víc si můžete přečíst ZDE) a pozor, samozřejmě i sály jsou v létě příjemnou volbou – klimatizace je i tady:)

fit1-830x546

Ve Fit 4 All najdete i badmintonovou a tenisovou halu, nabídku wellness služeb – saunu, masáže a solárko. 
Ale co tu miluju fakt moc, je nabídka služeb pro děti:) Moji kluci mají kousek od tohoto fitka školku, takže jsme tady častými hosty:) A to pozor, za každého počasí!

V zimě a taky v létě, když je takový horko, že se venku nedá být, můžete využívat skvělou ODHLUČNĚNOU HERNU (kde je i nabídka hlídání capartů). Vy si zatím můžete v  klidu vypít kafe v kavaráně a přes sklo svoje miláčky pozorovat. A užívat klidu! Vím, o čem mluvím.:)

f07a5419c53f726c85a91e32abc28f45obrazek_374_0

Super zábava čeká děti i venku – v centru Lanáček! I tady si užijou – pro moje kluky je Lanáček velká odměna:)

c9c4640af5e7c154f8bb692bb8c6a8d6filename_312

A mimochodem – i pro děti je ve Fit 4 All připravena nabídka aktivit – skupinové cvičení, badminton, nebo tenisová škola, Však mrkněte na web:)

Tak co, ještě váháte, kam se během těch veder v létě ukrýt? Myslím, že tohle fitko je super volba:) A třeba se potkáme!

Sportovně – relaxační centrum Fitt 4 All najdete v Novém Lískovci na ulici Chironova 544/8.

ODKAZ: SPORTOVNĚ – RELAXAČNÍ FIT 4 ALL/web
ODKAZ: SPORTOVNĚ – RELAXAČNÍ FIT 4 ALL/facebook