Hlásím: lenost překonána…;)

Pokud jse tady, na blogu, četli můj novoroční článek, dozvěděli jste se, že jsem si snad vůbec poprvé v životě dala předsevzetí… Víte, já se celkově nějakým „novoročním předsevzetím“ dost směju, protože zastávám ten názor, že pokud chci něco změnit, mám začít hned… Ale, tentokrát jsem to udělala trochu jinak – a hlavně, „veřejně“. Něco jsem si slíbila tady, hezky před Vámi, co moje články čtete a co mě sledujete taky na FB blogu. A i díky Vám to prostě všechno MUSÍM DODRŽET!:)

No a jedním z těch mých předsevzetí bylo i to, že konečně musím začít cvičit:) Fakt…co Vám budu povídat, jsem lenoch! Ne, že bych se celé dny válela doma, ale na pravidelné cvičení, to mě doposud fakt neužilo. Jenže, už mi není 20 a hezká postava, ta už dávno není zadarmo. K tomu, bolí mě záda, a to teda dost (to víte, když skoro 5 let v kuse taháte závaží v podobě dvou dětí…), k tomu nějaké to zpevnění by se hodilo taky. Tak jsem se asi půl roku přemlouvala, odhodlávala jsem se – a…už měsíc chodím pravidelně 3x týdně cvičit. Ovšem, jsem v tomto směru velký laik – zkouším, testuju a hledám, co mi bude vyhovovat. Zatím běhám na páse, posiluju ruce, zadek a břicho…

Dnes bych Vám ale ráda napsala něco o tom, kam jsem se rozhodla chodit cvičit. Dlouho jsem totiž v Brně hledala takové fitko, které by splňovala všechna má „přísná kritéria“ – a to, že:

– bude kousek od mého domu
– bude nabízet široké možnosti vyžití – tedy nejen klasické fitness, ale i sálové lekce, tenis, badminton
– najdu tu relax zónu, saunu, masáže
– bude zde nějaké vyžití pro děti, které sem se mnou budou také chodit
– a bude zde pro děti i hlídání
– v neposlední řadě, najdu tu nějakou kavárničku, kde si budu moct po cvičení sednout, pracovat, nebo se dávat pracovní schůzky

fotogalerie_1

Přesně toto všechno – a dokonce i mnohem víc, jsem našla ve sportovně – relaxačním centru Fit 4 ALL v Novém Lískovci v Brně.  Na ploše neuvěřitelných 10 000 m2 najdete opravdu vše, co se týká sportu, pohybu, ale také odpočinku a relaxace. A jsou zde naprosto skvěle vybavení i pro děti, kterým tu nabízí opravdu úžasné vyžití – a to jak uvnitř, tak venku.

Nechybí tu velké fitness centrum se špičkově vybavenou posilovnou, sálem pro individuální tréninky a dvěma sály na skupinové lekce. Vše je opravdu hodně prostorné, světlé, vzdušné, zkrátka příjemné…:). Můžete tu využít služeb osobního trenéra, výživového poradce a dalších odborníků na pohyb.

img_08074v6b0337

Široká je také nabídka sálových lekcí a aktivit – nechybí samozřejmě oblíbená power jóga, pilates, nebo cvičení zaměřené na posílení zádového, nebo břišního svalstva. Celou nabídku sálových aktivit ve Fit 4 All si můžete prohlédnout ZDE.

4v6b0570

Na své si tu přijdou i všichni fanoušci tenisu, nebo badmintonu – jsou tu totiž 3 tenisové kurty v samostatné hale…

fototino_35

…a 4 badmintové kurty, přímo v prostorách centra.

21f7bf465c71d51b84fe6928bb3c0f9bfilename_356

Moc příjemná je také wellness zóna, kde si můžete dokonale odpočinout přímo po cvičení. Vynikající jsou také oddělené sauny, což je určitě skutečnost, kterou oceníme hlavně my, ženy:)

Sauna two healthy beautiful women relaxing sitting wrapped in towel

Pokud máte rádi solária – i ta tady najdete…

Handsome young man relaxing during a tanning session in a modern solarium, taking care of himself, enjoying the artificial sunlight.

Úžasné vyžití je tu pro děti, z toho jsem tady také moc nadšená! Jednak tu děti mohou chodit na cvičení a různé sálové aktivity (více ZDE), navíc je tu pro ně nádherná a pozor – odhlučněná herna! Ta je fakt super – jsou tu prolézačky, prostor pro malé děti, hračky… Můžete tu využít i možnosti hlídaní – zatím, co Vy cvičíte:)

f07a5419c53f726c85a91e32abc28f45obrazek_374_0

Jakmile to počasí dovolí, určitě doporučuji park „Lanáček“, který je přímo vedle budovy centra. Pro děti naprostý ráj! Lanový park, prolézačky, skluzavky, trampolína…co víc si můžou přát, že?:)

c9c4640af5e7c154f8bb692bb8c6a8d6filename_312

Nechybí tu také fajn kavárnička s nabídkou nápoju a malého občerstvení – a také wifi zdarma, což je pro mě rozhodně moc důležité.

Zkrátka Fit 4 All je místo, kde se budete ve všech směrech cítit skvěle. A navíc – uděláte tu něco pro své zdraví, krásu a perfektní postavu:) Tak to vnímám já – a pozor, to nejdůležitější na konec. Tady mě to cvičení totiž fakt baví:)

ODKAZ: SPORTOVNĚ – RELAXAČNÍ CENTRUM FIT 4 ALL/web

ODKAZ: SPORTOVNĚ – RELAXAČNÍ CENTRUM FIT 4 ALL/facebook