Nové low-carb bistro v Brně – Zdravě, chutně…Low Carb!

Musím vám napsat o jedné úžasné novince v centru Brna, ze které mám já osobně opravdu obrovskou radost! Na Zámečnické 3 je totiž nově otevřené low-carb bistro Zdravě, chutně…Low Carb! Pokud se i vy stravujete v režimu low-carb, jistě vás právě tato novinka potěší stejně, jako mě. Vaří tu skvěle, dáte si tu teplá jídla, snacky během dne a také výborné domácí dezerty. Vše si sami připravují, vaří i pečou – a samozřejmě, dle zásad low-carb stravování. Určitě vám doporučuji toto bistro vyzkoušet, budete nadšení!

Jak jsem se vám zde již několikrát svěřila, sama se stravuji už téměř dva roky dle zásad low-carb stravování. Zjistila jsem, že mi to nesmírně vyhovuje. Díky low-carb stravě jsem zhubla pár kilo (která se mě držela doslova „zuby nehty“ už pár let:) a co víc, hlavně si díky tomuto stravovacímu režimu svou váhu udržuji.

Low-carb stravování není v žádném případě dietou. Za mě to již životní styl, kdy jíte pestře, dostatečně, nehladovíte – a to je na tom to skvělé. Navíc, low-carb stravování vám dodá spoustu energie, já vnímám i minimální únavu během dne, jak jsem byla „zvyklá“ dříve – hlavně po jídle.

Zpátky ale k novému low-carb bistru Zdravě, chutně…Low Carb. Upřímně, čistě low-carb bistro mi v Brně opravdu chybělo, protože snad v každé z restaurací, které mám v Brně ráda, je trochu problém vybrat si čistě low-carb jídlo. Jasně, řešit se to vždy nějak dá, ale je to už o kompromisech a odpírání. A to já nemám ráda…

Bistro Zdravě, chutně…Low Carb si na Zámečnické v centru Brna otevřela sympatická Linda, kterou znám díky jejím skvělým dezertům pod značkou Low carb cakes by Lin. Na její dezerty jsem často chodila do Omni Café v Medlánkách – a můžu potvrdit, že dezerty má Linda fakt úžasné!

Její dezerty si samozřejmě můžete dát také v novém bistru na Zámečnické. ;)

Bistro Zdravě, chutně…Low Carb má nádherné prostory, světlé, vzdušné, v moderním a příjemném designu, zkrátka věřím, že se vám tady bude líbit. ;) Za mě je super i samotná poloha v centru, kousek od nám. Svobody.

V bistru Zdravě, chutně…Low Carb si dáte skvělá low-carb jídla kdykoliv během dne. Na  výběr je z několika teplých jídel, kdykoliv během dne sem pak můžete zajít na studené dobroty a hlavně, ochutnat musíte i božské dezerty, o kterých jsem vám psala. ;)

Veškerá jídla zde jsou samozřejmě připravena dle zásad low-carb stravy, tedy se sníženým množstvím sacharidů.

Já se sem vždy těším i na low-carb pečivo – to opravdu jen tak někde nenajdete (já si ho tedy peču doma sama, ale tak dobré, jako je v tomto bistru, to moje tedy rozhodně není. :).

Low-carb stravu bych doporučila minimálně k vyzkoušení vám všem. Stačí pár dnů a opravdu pocítíte změnu, zmizí nafouklé břicho, budete mít mnohem víc energie a také zhubnete. A co víc, svou váhu si hlavně i udržíte, což je na tom to skvělé! A také – nebudete se trápit hlady, jako je tomu u mnoha nesmyslných diet.

Stavte se do nového bistra Zdravě, chutně…Low Carb – ochutnejte a uvidíte, že jíst low-carb je vážně skvělé! ;)

Nové bistro Zdravě, chutně…Low Carb najdete v centru Brna na Zámečnické 3.

ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / instagram
ODKAZ: ZDRAVĚ, CHUTNĚ…LOW CARB / facebook