Nová kolekce ve studiu ELISHA!

Moje oblíbená módní návrhářka Eliška Tomková ze studia ELISHA nedávno představila svoji novou kolekci. A jsou to opravdu moc hezké věci – které si zaslouží, abyste je viděli také Vy:)

Eliška Tomková navrhuje a šije opravdu povedené modely, které jsou originální, propracované do detailů a velmi nositelné. Ve studiu ELISHA můžete vybírat z již hotové kolekce, nebo si můžete nechat ušít svůj vysněný outfit – což je opravdu velkou výhodou, hlavně pokud Vám často běžně nabízená konfekce v obchodech nesedí. Například já mám problém sehnat na sebe dobře padnoucí kabát – mám hodně dlouhé ruce a sehnat kabát, kde by mi nebyly krátké rukávy, je přímo nadlidský úkol:)

Zpátky ale k nové kolekci, kterou Eliška nedávno představila. Najdete v ní opět barevně i střihově jedinečné kousky – mě osobně nejvíc zaujaly kostýmky. No uznejte sami – třeba tento ve žluté barvě je naprosto kouzelný!

el2

Elegantně působí pak i tento – v temně modré barvě:

el4

el6

Co říkáte na kalhoty do zvonu – aktuální trend, který je po letech opět „IN“?:) Já „zvony“ miluju, krásně Vám prodlouží a opticky zeštíhlí nohy.

el3

V každé kolekci značky ELISHA nechybí také šaty – pro různé příležitosti. Pokud vhodně zvolíte boty a doplňky, jsou fajn i pro běžné denní nošení.

el11

el8

el7

el5

Budou se Vám určitě líbit i společenské kalhoty, bundičky, nebo zajímavě řešené topy…

el9

el10

el13

el15

Navíc – máte skvělou příležitost vidět Eliščiny modely „na živo“ – 13. května Eliška pořádá ve Velkých Pavlovicích módní přehlídku – k příležitosti 80. výročí společnosti Vinium. Všichni jste zváni!

13000226_1154174887926128_4428604171394727478_n

Showroom ELISHA je v Brně na Minské ulici 85. Pro Vaši informaci, stavební práce na Minské ustávají a tato ulice začíná mít opět „normální podobu“:)

Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK