Asijské menu v restaurantu PAVILLON!

Víte, jakou kuchyni mám já osobně nejvíc ráda? Jednoznačně tu exotickou, cizokrajnou, plnou nezvyklých a netradičních chutí…:) Upřímně, obvyklá česká jídla nejsou nic pro mě – a pokud budu konkrétní, „na plné čáře“ u mě vede ASIE!

Ani vlastně nevím, kde se ve mně ta láska k asijským jídlům vzala, řekla bych, že je možná až „vrozená“…:) Zkrátka, když jsem kdysi dávno ochutnala na jedné dovoléné asijské jídlo, byla to zkrátka „láska na první ochutnání“.:)

Asijská kuchyně je sama o sobě velmi pestrá – patří k ní thajské, čínské, vietnamské, japonské…delikatesy, které jsou u nás známé jen do jisté míry. Což o to, třeba čínská kuchyně se obecně těší velké oblibě, ale jsem si jistá, že v mnoha případech se rozhodně nejedná o tu „opravdovou čínu“, jak má být… Stejné je tomu i v případě thajských jídel, bohužel, co jsem měla možnost v některých českých restauracích ochutnat, thajská jídla znala ta, co jsem tu jedla, možná tak jen z fotek…:(

Proto mi vždy udělá radost, když je v mém okolí zajímavá akce, která nabídne zkrátka OPRAVDOVÉ EXOTICKÉ SPECIALITY, tak, jak mají správně vypadat a chutnat.

Jeden takový event – o kterém bych Vám tu chtěla napsat, proběhne právě už brzy v mém oblíbenén restaurantu PAVILLON – a je zaměřen právě na exotickou asijskou kuchni. Čeká Vás tu totiž „ASIJSKÉ MENU“!

12991066_1027978350623329_1948885427762016013_n

Restaurant PAVILLON mám moc ráda – je to velice příjemná, designově perfektní restaurace v centru Brna (v parku na Kolišti), kde vždy bývá skvělá atmosféra – a co je důležitější, kde výborně vaří.

Pavillon62_small-1024x680

Interiār2-original-print-size-830x5541-830x554

Čas od času tu bývají také různé degustační akce, tématicky zaměřená menu a další zajímavé eventy, které by Vám rozhodně neměly uniknout – tedy, pokud jste takovými gurmány, jako já:)

Jednou z těchto akcí je zmiňované Asijské menu!

foods 002

V týdnu od 2. do 6. května Vás v restaurantu PAVILLON čeká speciální týdenní polední asijské menu. Od pondělí do pátku, každý den od 11. do 15. hodiny v tomto týdnu, tak budete mít jedinečnou příležitost ochutnat vybrané a chuťově velmi zajímavé asijské speciality. Věřím, že pokud máte exotickou kuchyni rádi – a stejně, jako já, nejvíc tu asijskou, rozhodně si tu přijdete na své:)

Vyvrcholením pak bude jedinečný asijský degustační večer, a to ve čtvrtek 5.5. od 19 h. O Vaše chuťové buňky a gurmánský zážitek se postarají dva skvělí kuchaři – Lee Chang a Nyoman Perak, kteří mají Asii doopravdy v krvi :-)

lee

IMG_0113

A jaké delikatesy a exotické speciality budete moci ochutnat?

MENU
Lososový tartar, wasabi tobiko
Salát z kachny a papáji, pufovaná rýže
Krevetové a rybí knedlíčky
Marinovaná vepřová žebra
Soft-shell krab
Dušené hovězí, cibulové roti, kurkumová rýže
Černá sladká rýže, karamelový cake

Cena menu: 1490 Kč
Párování nápojů: 490 Kč

Zkrátka, pokud stejně, jako já, milujete asijskou kuchyni, rozhodně si nenechejte tuto výjimečnou událost ujít. Věřím, že rozhodně nebudete litovat:)

Zarezervujte si své místo na tel. č.: 541 213 497; 607 005 905
nebo mailem na: info@restaurant-pavillon.cz

ODKAZ: ASIJSKÉ MENU V RESTAURANTU PAVILLON/událost na facebooku

ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON/web
ODKAZ: RESTAURANT PAVILLON/facebook