Nová kolekce v GTF Store!

Výprodeje už jsou za námi a v obchodech vítají nové kolekce. Mnohem barevnější, než ty zimní. Už pouhým okem se zahřejete! Já už se na teploučko třesu a moc těším. Nevím proč, ale přes zimu se instinktivně halím do tmavších barev. Přitom barvy miluju, klidně neonky! Takže mě čeká určitě příjemnější část roku. Přivolávám ji, jak jen můžu a asi nejsem sama, že?:)

Do obchodu GTF, kde koupíte módu značky DIESEL a mimo jiné třeba i voňavé botičky MEL, už také  zavítalo jaro a s ním i nová kolekce. Sice jsem tento report pořídila, když byla venku ještě pěkná zima, ale co… Jaro je tu každou chvíli!

Pojďte se podívat na fotky se mnou. Začnu dámskou kolekcí, která je nápaditá hlavně v detailech:

image

K sobě mi sedí toto střihově zajímavé tričko s jemným obrázkem, které má prodloužený předek a vzadu je kratší a úzké kalhoty, které vypadají fakt suprově. Dělají krásnou, štíhlou postavu a dlouhé nohy. Kalhoty jsou propracované různými detaily, jako jsou zipy a prošití.

image image

V kolekci najdete už i tílka a šaty. Šaty jsou zajímavé střihem a materiálem, bohužel to na fotce tak nevynikne, ale Diesel přesně ví, jak věci ušít, aby sedly krásně na tělo.

image image

Letních triček není nikdy dost, že? Tak tady jich pár máte:) Na všech je použit lehounký, vzdušný materiál.

image image image

Nezapomněla jsem ani na naše drahé pány a už Vám servíruji na fotkách i pánskou kolekci, ve které najdete mimo jiné i trička s různými potisky.

gtf image image image

Ale i krásnou, měkkou teplákovku, můžete kombinovat dlouhé tepláky a kraťasy, navíc černá se hodí ke všemu a jen tak se nezašpiní. Tepláky prostě vládnou světem, takže nechybí v žádné kolekci.

image image

image

Co říkáte na tuto kombinaci? Ideální na výlety. Pohodlné oblečení, které zároveň dobře vypadá. Kalhoty jsou na styl tepláků, takže Vám nebudou bránit v jakémkoliv pohybu. Opět zde tvůrci vsadili na tmavou barvu s potiskem maskáče.

image

 

Podívejte se do naší fotogalerie na další kousky oblečení z nové kolekce GTF.

Prodejnu najdete na ulici Veselá 2.

ODKAZ: GTF/FACEBOOK
ODKAZ: GTF/WEB