Nechte si najít to pravé prádlo pro Vás – v CARESSE!

Holky, ruku na srdce – nákup spodního prádla, konkrétně PODPRSENEK, bývá občas pěkný boj, že? Najít totiž to, co by Vám sedělo a udělalo navíc dokonalý výstřih, není jen tak. Mluvím tedy za sebe, ale i za Terku a je mi jasné, že s výběrem toho pravého a dokonale padnoucího prádla bojuje i nejedna z Vás.

Ať už jste jakkoliv „obdařené“ – mluvíme-li o horní polovině těla, není úplně snadné najít to, co Vám bude sedět a vyhovovat. Já osobně nákup a výběr podprsenk opravdu přímo nesnáším. Jsem máma dvou dětí a právě těhotenství a kojení samozřejmě zanechalo své „stopy“ – i v oblastí mých prsou. Na plastickou operaci se (zatím!!!:)) nechystám, tudíž spoléhám na padnoucí podprsenku, která dokáže téměř zázraky. A s tímto požadavkem chodím prádlo i nakupovat. Bohužel, velmi často se mi stává, že neseženu to, co chci. Navíc, ve většině případů Vám prodavačky v obchodě neposkytnou ten správný „servis“ – nejen, že se Vám nevěnují, ale zároveň Vám nejsou schopné poradit, co právě Vy potřebujete. A tak mnoho z nás (zjistily jsme, že skoro všechny:) nosíme špatnou velikost podprsenek. Zbytečně si tak ubližujeme a deformujeme se… Ale co dělat, když v této oblasti značně tápeme? Ideální je, když nám může někdo poradit, pomoci s výběrem…zkrátka se nám může VĚNOVAT!

Photo 03.02.15 10 55 42

Před nedávnem se v Brně otevřel nový obchůdek se spodním prádlem – CARESSE – čehož jsme si samozřejmě nemohly nevšimnout:) Prodejnu jsme navštívily a přívatala nás moc příjemná a milá paní majitelka – Klára Doubková – která je opravdovou znalkyní ve „světě podprsenek“:) A věřte, že právě ona Vám vybere to právé:)

A v čem je právě obchod CARESSE tak jiný? 

– zaměřují se zde na poradenství ve ve výběru prádla, očekávejte, že Vám zde dost možná „přidělí“ zcela jinou velikost, než jakou jste doposud nosily
– nabízí přes 100 velikostí!!!
– obvod podprsenek už od 60 a košíčky do velikosti K
–  díky správně vybrané velikosti z Vás udělají doslova nového člověka – nejen, že budete vypadat štíhleji, ale uleví i Vašim zádům a ramenům
– kromě 3 kamenných poboček (2 v Praze, 1 v Brně) už od roku 2012 jezdí dámy z obchodu CARESSE i po jiných českých městech, kde poskytují své služby – více zde: CARESSE V…

Při naší návštěvě obchodu CARESSE v pasáži Rozkvět v Brně jsme pár nádherných kousků spodního prádla i nafotily – pro Vaši představu, ať víte, z čeho můžete vybírat:

Photo 03.02.15 10 54 32

Photo 03.02.15 10 52 05

Photo 03.02.15 10 53 01

Photo 03.02.15 11 03 52

Přikládáme i fotky jako důkaz, že v tomto obchůdku si vyberou dámy opravdu všech velikostí – jsou tu dokonale připraveni pomoci i Vám s většími proporci:

Photo 03.02.15 11 00 38

caresse

Další krásné kousky prádla z obchodu CARESSE si prohlédněte v naší fotogalerii.

Na úplný závěr ještě jedna skvělá zpráva pro všechny z Vás – už brzy vypukne u nás na blogu velká soutěž u příležitosti našich ročních narozenin. A jednou z výher bude i „proměna“ v obchodě Caresse! Vyhrát tak můžete komplexní poradenství a krásnou, novou podprsenku, která Vám DOKONALE  PADNE:)

Obchod CARESSE najdete v Brně v pasáži Rozkvět, mezi náměstím Svobody a Panskou ulicí. 

ODKAZ: CARESSE/FACEBOOK
ODKAZ: CARESSE/WEB