Nová kolekce v butiku La Certezza na Lidické

Dámy, dnes mám pro vás opět pestrou módní inspiraci! V butiku La Certezza na Lidické jsem vám totiž vyfotila spoustu krásných outfitů z nové kolekce – a myslím, že je rozhodně o co stát! V tomto butiku mají opravdu super kousky, navíc pro všechny velikosti! ;) Tak mrkněte na článek se spoustou fotek – třeba objevíte něco, co by se do vaší šatní skříně mohlo hodit… ;)

O butiku La Certezza na Lidické 63a jsem vám zde už několikrát psala – koupíte zde krásné módní kousky od mnoha italských značek a také od jedné značky holandské – ta nabízí právě věci v opravdu mnoha velikostech, takže si buďte jisté – vyberete si zde všechny!

Tento obchůdek je neskutečně dobře zásobený, mají tady toho tolik! Paní majitelka neustále vybírá nové a zajímavé kousky, které zde nabízí a musím uznat, že má opravdu vkus a styl. Co věc, to zajímavý, jedinečný originál – na něco takového v obchodech velkých módních řetězců skutečně nenarazíte.

Já jsem vám zde nedávno nafotila několik zajímavých outfitů pro inspiraci, ať máte přehled, co zde můžete vybírat. Tak jaká je v butiku La Cerrezza aktuální nabídka?

V první řadě, koupíte zde opravdu nádherné šaty, mají jich zde snad nespočet! Mnoho stylů, délek, barev, materiálů… věřím, že byste si vybraly určitě všechny!

Mě nejvíc zaujaly šaty dlouhé, až na zem – na léto jsou přímo skvělé! Dají se nosit třeba i v kombinaci s džínovou, nebo koženou bundičkou, vypadá to skvěle!

Super jsou i krátké šatičky – třeba tyto v pudrově růžové barvě…

…nebo tyto košilového střihu v neonově žluté, což je stále trendy barva této sezóny!

Naprosto úchvatné pak jsou tyto šaty volného střihu. Jsou skvělé i pro více slavnostní příležitosti, pokud si k nim vezmete třeba botičky na podpatku. ;) A dají se přepásat i páskem, takže vznikne zase trochu jiný model… :)

Kromě šatů ovšem mají v butiku La Certezza i další zajímavé věci – třeba různé overaly! Super je tento, je z moc příjemného materiálu, je pohodlný, dobře se v něm hýbe.

Pak tu mají i džíny, které dobře sedí – mají podíl elastanu, jsou pružné a pohodlné. K džínům si tu vyberete zajímavé topy, mají nejrůznější tílka, trička, košile…

…ale i zajímavá a originální saka!

Takže dámy, pokud hledáte originální a jedinečné kousky na léto, ve kterých budete nepřehlédnutelná, zkuste se stavit do tohoto butiku, věřím, že budete nadšené! ;)

Na více fotek mrkněte také do fotogalerie pod článkem. ;)

Butik La Certezza najdete na Lidické 63.

ODKAZ: LA CERTEZZA / facebook
ODKAZ: LA CERTEZZA / instagram