Nová kolekce RELISH v Plaza fashion store

Tak jsem si zase po delší době udělala výlet do PLAZA fashion store a moje vnitřní bohyně mě sakra poplácala po rameni! Tentokrát bych skoupila opravdu asi všechno. Bohužel moje peněženka není zrovna k prasknutí a skříně celkem plné, tak jsem bohyni zase uklidnila a poslala spát. No ale s prázdnou jsem rozhodně neodešla…

Do obchodu totiž zrovna dorazila nová kolekce od italské značky RELISH, od které už pár kousků mám přímo z Itálie a jarní kolekce je zatím bych řekla nejlepší ze všech, co jsem od značky RELISH viděla. Vyfotila jsem Vám pár fotek, ať i Vy se můžete pokochat a vidět jak se tady dá jarně až letně vybavit.

image image

image

Kolekce je laděna do jemných, světlých, pudrových barev, přesně tak, abyste se cítili svěže a mladě. Každý kousek je „vytuněn“ nějakým kamínkem, cvokem, flitrem, řetízkem, prostě se musíte blýskat, až někam vyrazíte!:)

relish3

relish2

Nenajdete tu jen oblečení, ale i doplňky od stejné firmy. Botičky jsou přímo rozkošné, no uznejte! Určitě si je každá dovedeme představit na naší nožce, že?!

image

K dostání jsou také kabelky, pásky a vše, co dělá Váš outfit zajímavým.

image

Ve fotogalerii najdete další kousky, které si můžete zakoupit buďto přímo  v obchodě, nebo je můžete objednat v klidu z domova přes e-shop.

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/FACEBOOK

ODKAZ: PLAZA FASHION STORE/E-SHOP/WEB

Plaza Fashion Store najdete v Brně na Heršpické ulici 1013/11D