Nevíte, kde se dobře najíst? Mrkněte na ZOMATO! A soutěž k tomu…:)

Taky občas hledáte inspiraci, kde se dobře najíst? Máte rádi nové restaurace? Oceníte, když Vám někdo poradí, kam si zajít večer s přáteli, třeba na drink?

Mám pro Vás jeden tip – jmenuje se „Zomato„, což je největší světový online gastronomický průvodce, který působí ve 22 zemích. Na Zomato člověk najde profily všech restaurací, kaváren, barů v Praze a v Brně.

zomato

Na profilech podniků je nahrán jídelní i nápojový lístek a fotky. Na profilu také může člověk zjistit základní informace, jako je otevírací doba, telefonní číslo a koncept podniku – zda jde o burgerárnu, italskou restauraci, kavárnu či třeba asijské bistro.

Na profilu podniku jsou také uvedeny atributy – zda podnik přijímá stravenky, platební karty, zda je v podniku dostupná wifi atd.

Co je důležité, na profilu daného podniku může zaregistrovaný a přihlášený uživatel podnik hodnotit či psát recenze. Což je dobré pro další lidi, kteří se o daném podniku chtějí něco dozvědět.

Podniky se mohou vyhledávat pomocí kategorií – denní menu, večeře, drinky a noční život, luxusní restaurace aj. Ale také dle oblíbené kuchyně – česká, italská, pizza, japonská…

Jsou tu taky vytvořené „kolekce“, které urychlují hledání – např. kolekce Kam vyrazit s dětmi, Hity týdne, Legendy, Hipsteřina a jiné.

12231553_10205375272805720_357456208_n

Zomato není jen webová stránka, ale také aplikace pro mobilní telefony, která je ke stáhnutí zdarma.

A právě ZOMATO nám věnovalo do soutěže tři vouchery v hodnotě 1000,- do restaurace PORTUM v Maximus Resort hotelu (více ZDE).Vouchery mohou být Vaše – stačí nasdílet příspěvek o ZOMATU z FB blogu Cool Brno Blog na Váš osobní profil – a já pak vyberu tři z Vás, kdo voucher získají:)

ODKAZ: ZOMATO/web

ODKAZ: ZOMATO/facebook