Nedostatek prostoru doma, v práci? Využijte možnost osobního, nebo firemního skladování!

Věřím, že s nedostatkem úložného prostoru – ať už doma, nebo třeba ve své firmě…se potýká mnoho lidí. Skvělou možností, jak své věci uložit, navíc bezpečně, je možnost osobního, nebo firemního skladování věcí. Právě to nabízí v Brně firma Sklady Staněk, která pro své zákazníky poskytuje možnost kontejnerového skladování, a to ve dvou velikostech úložných kontejnerů. Toto skladování má navíc celou řadu výhod – ke svému majetku máte přístup 24 hodin 7 dnů v týdnu, bezpečnost je v rámci tohoto skladování prioritou a využít můžete i nabídku vlastní stěhovací služby. Víc v následujícím článku…

Situace s nedostatkem úložných prostor řeší opravu spoustu lidí, sama moc dobře vím, o čem píšu… Člověk za svůj život shromažďuje spoustu věcí, které je třeba někam uložit – a pokud chybí skladovací prostory doma, půdy, garáže…nastává problém. Zvláště, pokud se daných věcí nechceme, nebo nemůžeme vzdát.

Obdobné problémy se týkají pak i firem, které rovněž potřebují uložit třeba zboží a není zkrátka kam…

Opravdu skvělým řešení, kde svoje věci bezpečně uložit, mohou být skladovací kontejnery. Ty v Brně nabízí k pronájmu firma Sklady Staněk – a to s možností uložení věcí v kontejnerech dvou velikostí.

Skladovací kontejnery jsou ideálním řešením pro uložení věcí mnoha typů – ať už se jedná o věci osobní potřeby, nebo o jakékoliv jiné zboží.

Právě toto skladování má také celou řadu benefitů a výhod! Tou hlavní je neomezený přístup ke svému majetku, a to 24 hodin 7 dnů v týdnu.
Sklady si také můžete pronajmout na volitelnou dobu, zároveň poskytoval nabízí i krátkou výpovědní lhůtu.
Příznivé jsou také ceny za skladování.

O bezpečnost uložených věcí se stará bezpečnostní služba, kamery a další zabezpečení.

Oceníte i dobrou dopravní dostupnost ke skladům – kontejnery se nachází na adrese T. Novákové 2, v Brně – Řečkovicích.

Své věci můžete uložit v kontejnerech dvou typů – dvou velikostí, kdy pro představu, kolik toto skladování pojme – do menšího kontejneru uložíte vybavení cca 1+kk bytu. Do většího kontejneru se vejdou dvě plně naložené dodávky.

Pro uložení věcí do skladů pak můžete využít i stěhovací služby, k dispozici je tým 20+ lidí s kompletním vybavením pro stěhování bytů, kanceláří i těžkých břemen.

Co do těchto skladovacích kontejnerů můžete uložit? V podstatě – je to jen na vás, záleží, jakou velikost kontejneru zvolíte.
V kontejnerech můžete skladovat firemní archivy, zboží, materiál, díly…dají se využít i coby dočasný sklad pro firmy, třeba přes vánoční sezónu.
Ale samozřejmě zde také můžete uložit věci osobní potřeby a užití – kola, lyže, surfy, čtyřkolky, motorky…nebo dokonce i auto!
Kontejnery se pak mohou hodit i na uložení nábytku a věcí z domácnosti – třeba během rekonstrukce, studijní cesty, nebo pracovního pobytu v zahraničí.
Co říkáte? Myslím, že je rozhodně dobré o něčem takovém vědět!