Brněnské Sady Starý Lískovec stojí za návštěvu!

Znáte brněnské Sady Starý Lískovec? Je to místo, o kterém byste totiž určitě měli vědět – stojí to zde za vycházku, aktuálně, když kvetou stromy, je to tu i velmi atraktivní na focení. A mimo to, v podnikové prodejně Sadů Starý Lískovec zde nakoupíte i kvalitní ovoce, které se právě v sadech pěstuje. A nejen to! Mimo ovoce nabízí i zeleninu, uzeniny, sýry a další potraviny, a to od menších a regionálních dodavatelů. Pečivo mají od oblíbeného Pekařství Makovec a pozor, musíte určitě ochutnat i jejich mošt! Ten tu prodávají jednak stáčený, nepasterizovaný a pak i balený, čistý, nebo s příměsí dalšího ovoce. Pozvánkou do sadů vám může být i můj následující článek se spoustou fotek… 

V Brně máme mnoho kouzelných míst, která si rozhodně zaslouží, abyste o nich věděli. Jedním z takových jsou právě i Sady Starý Lískovec – najdete je ve Starém Lískovci na ulici Martina Ševčíka 46. Sady jsou opravdu rozsáhlé, pěstuje se tu mnoho druhů ovocných stromů, zejména pak jabloně.
Ovoce ze sadů je ve skvělé kvalitě, některá jablka jsou dokonce i ve kvalitě BIO! Ovoce tu můžete přímo i nakoupit v podnikové prodejně, část se pak distribuuje dále – do partnerských prodejen i obchodních řetězců.

A právě Sady Starý Lískovec jsou přístupné i veřejnosti! V sadech, mezi stromy se můžete projít – aktuálně začínají kvést jabloně a je to zde opravdu pohádkové! Mimochodem, sady jsou i oblíbenou a vyhledávanou lokalitou pro fotografy, mezi kvetoucími stromy zde vznikají vskutku úžasné fotky.

Vstup do sadů je zdarma, pro aktuální otevírací dobu sledujte vždy Facebook a Instagram Sadů Starý Lískovec.

Zkrátka, určitě vám návštěvu sadů doporučuji, nyní když stromy kvetou, to zde má opravdu velké kouzlo!
Sady jsou pak vyhledávané také v době samosběrů jablek, které zde probíhají. O tom vám ale ještě určitě napíšu, až to bude aktuální. :)

Pokud do sadů vyrazíte, určitě se zastavte i ve zdejší podnikové prodejně! Právě zde můžete nakoupit kvalitní ovoce, které se v sadech pěstuje, dostupnost je daná samozřejmě sezónním pěstováním. Jablka jsou zde ovšem k mání celoročně, skladují se ve velmi dobrých podmínkách.

Jablka tu nakoupíte na váhu, vybírat můžete z několika odrůd, k dostání jsou i zmiňovaná jablka v BIO kvalitě.

Mimo to tu nabízí i další ovoce, nebo zeleninu, sýry, uzeniny…to vše od menších, regionálních dodavatelů. Pečivo je od oblíbeného menšího pekařství – Pekařství Makovec.

Co vám chci ale rozhodně doporučit, mošty! Mošty si tu můžete načepovat do pet lahví (vlastních, nebo jsou k dispozici) – stáčené mošty jsou nepasterizované a opravu výborné!

Mimo to tu pak koupíte i mošty balené, buď čisté, nebo s příměsí dalšího ovoce. Mošty jsou bez přidaného cukru a i za sebe potvrzuji, chutnají skvěle!

Já vám o prodejně v Sadech Starý Lískovec brzy napíšu zase trochu víc, zmínit pak chci i eshop www.jablka.cz – kde si můžete online objednat ovoce, zeleninu, nebo právě mošty… Funguje i rozvoz, v rámci Brna a okolí.

Udělejte si jarní výlet do Sadů Starý Lískovec! Je tady nádherně a nakoupíte výborné brněnské ovoce. Mimo to, podpoříte i brněnskou firmu, která si to rozhodně zaslouží!

Sady Starý Lískovec najdete v Brně – Starém Lískovci na ulici Martina Ševčíka 46.

ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / eshop

ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / web
ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / facebook
ODKAZ: SADY STARÝ LÍSKOVEC / instagram