Nechte si vytvořit outfit svých snů!

Také občas sníte o takovém kousku oblečení, který v běžných obchodech nikde nemůžete sehnat? Nebo máte problém s běžnou konfekcí – nesedí Vám délky rukávů, nohavic a Vy se tak musíte svých vytoužených outfitů vzdát? Máme řešení, díky kterému získáte přesně takový model, který si přejete.

Nedávno jsme Vás totiž seznámily s módním studiem ELISHA, kde návrhářka, paní Eliška Tomková, vytváří a šije modely jednak dle svých návrhů a samozřejmě, také na přání svých klientů. Není tak překážkou mít přesně takový kousek oblečení, po kterém toužíte a který Vám bude dokonale padnout. Zároveň, můžete si být jistá, že Váš model bude originál a nikoho jiného v něm na ulici nepotkáte.
Více si o módním studiu ELISHA přečtěte zde, u nás na blogu: ELISHA by Cool Brno Blog

elisha-logo

A právě celá tato filozofie vzniku oblečení, po kterém já sama toužím, mě velmi oslovila – a koneckonců, Terezu také. Proto jsme se rozhodly, že v módním studiu ELISHA absolvujeme celý „proces“ vzniku daného modelu a se vším Vás konkrétně seznámíme:)

Já jsem se rozhodla nechat si od paní Elišky navrhnout a ušít kabát. Kabáty jsou totiž přesně ty kousky oblečení, při jejichž výběru mám opravdu velké problémy. Moje postava je totiž už odjakživa lehce „atypická“:) Jsem hodně vysoká a mám dlouhé ruce i nohy. Řekla bych, že víc než 99% kabátů, které se mi líbí a které bych si ráda koupila v běžných obchodech, mi prostě není – rukávy končí vždy někde v půlce předloktí. Což je pro kabát fakt nevýhoda, neboť místo, aby mě všude hřál, zmrznou mi v něm ruce. A když tedy sáhnu po větší velikosti, kde by mi rukávy snad i mohly být, kabát na mě vyloženě vlaje:)

Ve studiu ELISHA jsem se byla tedy podívat a omrkla jsem hotové kabáty, které zde jsou už připravené najít svého majitele. Musím Vám říct, co model, to unikátní návrh, propracovaný do posledního detailu, s důrazem na absolutní originalitu! Pár modelů jsem samozřejmě hned vyzkoušela:

Na první pohled mě zaujal tento oboustranný, modro-bílý kabát. Modrou barvu mám ráda, stejně tak tento výrazný odstín. Na kabátu je praktické, že ho můžete nosit dle nálady a toho, co si berete zrovna na sebe.

el6el7

Krásný byl i tento, tmavo-modrý kousek, navžený v klasickém stylu:

el4
Svoje kouzlo má i toto pončo, které vypadá skvěle v kombinaci s džínami a třeba rolákem s dlouhým rukávem:

el2
Ovšem, do čeho jsem se doslova zamilovala – to byl tento béžový kousek – zavinovací, dlouhý, na první pohled hřejivý kabát:

el3

Střih, kterého bych se tedy chtěla u svého kabátu držet je tento typ – teď bude ovšem na řadě výběr barvy a materiálu, ale o tom až příště:)

Jo a pokud máte stejně, jako já, ráda sukně, mrkněte na těchto pár modelů, které mě moc zaujaly. Skvělou padnou, zdůrazní pas a ženské křivky, navíc použité materiály jsou přímo skvostné!!!:)

el1Photo 16_Fotor

A horký TIP na závěr – tyto zelené šaty – na ramínku Vás na první pohled asi příliš nezaujmou, ovšem až si je oblečete, budete překvapená! A mají jednu velkou výhodu, skvěle maskují i větší nedostatky na postavě – bříško, silnější paže, nebo zadeček. A pro těhulky přímo ideál!:)

Photo 15_Fotor
Tyto i další modely si můžete detailně prohlédnout v naší fotogalerii.

A mimochodem – pokud se Vám celá myšlenka navrhování a šití vysněných modelů líbí, můžete někomu blízkému také darovat poukaz v libobolné, Vámi určené hodnotě, na služby právě v tomto módním studiu. Takovým dárkem určitě uděláte radost! Poukazy jsou k dostání ve studiu ELISHA v Brně na Minské a také ve Velkých Pavlovicích.

Photo 15.12.14 13 24 36

ODKAZ: ELISHA MODE/WEB
ODKAZ: ELISHA MODE/FACEBOOK

STUDIA ELISHA najdete:
Nově otevřený showroom je v Brně na Minské ulici 85.
Dále jsou pak studia ve Velkých Pavlovicích na Hlavní 666/2 a také v Praze 10 Vršovicích na Kavkazské ulici 1372/3B.