Výprodeje v obchodě Peek & Cloppenburg v Olympii

Celý leden Vám přinášíme ty nejlepší tipy na nákupy v brněnském největším nákupním centru Olympia!

Leden, to je měsíc plný slev a Vy máte právě během této doby skvělou šanci pořídit si něco nového – za super cenu. A protože nám, ženám, udělá vždy zaručeně největší radost něco hezkého na sebe, musíme věnovat v našem „slevovém speciálu“ větší prostor módním značkám.

V Olympii si můžete vybrat ze spousty obchodů s módou, ovšem jeden z nich je něčím výjimečný, a to nejen svou velikostí. Najdete v něm totiž velmi širokou nabídku věcí mnoha různých, zvučných značek – ze kterých si vybere to své jistě každý – v každém věku, v každém stylu. Je to obchod PEEK & CLOPPENBURG, který my dvě máme opravdu moc rády:)

V Peek & Cloppenburg totiž sežente opravdu vše – co se oblékání týká, a to jak pro dámy, tak pro pány. Navíc výběr značek je opravdu velký, ve dvou patrech jsou zastoupeny jak kolekce od velkých, luxusních módních labelů, tak od sportovních a klasických oblíbených značek.

A právě Peek & Cloppenburg samozřejmě nesmí chybět v našem speciálu, který se zaměřuje na výprodeje – výrazné slevy totiž najdete i v tomto obchodě. S výběrem toho NEJ jsme se zaměřily více na běžné značky, které jsou cenově dostupné a těší se velké oblibě. 

Zaujal nás pestrý výběr mnoha zimních bund a kabátů – opět od mnoha značek, v různém provedení a zpracování. Moc hezké kousky jsme objevily od značky REVIEW:

peek8 peek7

Photo 05.01.15 10 30 48

Doslova úžasná je tato zimní bunda značky KHUJO – v zimě Vás spolehlivě zahřeje a ještě v ní budete zaručeně IN:) Navíc sleva je opravdu velká.

Photo 05.01.15 10 17 07 Photo 05.01.15 10 17 29Photo 05.01.15 10 17 12

Nádherná je i tato jemná bundička od značky GUESS:

peek6

Výprodeje a slevy se ale týkají také jiných kolekcí a kousků oblečení – například od značek PEPE JEANS, nebo HILIFIGER DENIM:

Photo 05.01.15 10 18 48

peek1

Zajímavou nabídku krásných kousků – ve slevách – najdete i od oblíbené značky GUESS:

peek10

peek9

Vybírat ovšem můžete také z nabídky bot:

peek3

Další zajímavé kousky, kterých se týkají lednové slevy, si prohlédněte v naší fotogalerii, určitě však doporučejeme nevynechat PEEK & CLOPPENBURG ve Vašem „lovu za poklady“ v Olympii, určitě tady to své najdete:)

ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/WEB
ODKAZ: OLYMPIA CENTRUM BRNO/FACEBOOK