Nebaví vás žehlení?

Co si budeme povídat, žehlení rozhodně nepatří k oblíbeným domácím prácím. Alespoň, u mě tomu tak je. A jak vím ze svého okolí, většina žen žehlení v oblibě také nemá. Jak jste na tom vy? Baví vás žehlit? Pokud žehlení také patří k činnostem, kterým byste se raději vyhnuli, mám pro vás zajímavý tip! Firma LOB 4 Deko nabízí žehlení prádla s možností dopravy – prádlo si u vás vyzvednou a dovezou ho vyžehlené zpět. Ušetří vám čas a o vaše prádlo se profesionálně postarají. Navíc – veškeré služby u nich poskytují osoby se zdravotním postižením, které tím tak podpoříte. Věřím, že pro mnohé z vás by právě pomoc se žehlením mohla být přínosem – víc informací najdete v následujícím článku… 

Z domácích prací mi nevadí opravdu asi nic, snad právě kromě žehlení. Upřímně, odvykla jsem si hodně věcí žehlit, ale samozřejmě, jisté kousky oblečení se právě bez žehlení neobejdou. Zvláště, pokud třeba váš partner nosí často košile, obleky, nebo máte malé děti, kterým se oblečení také žehlit musí.

Pak opravdu můžete trávit často i několik hodin u žehlícího prkna. Já jsem něco takového vždy považovala za ztrátu času…

Pokut to vnímáte stejně, jste časově vytížení a žehlení je nutnost, kterou byste raději vynechali, nebo přenechali jiným, mám pro vás jeden zajímavý tip!

Nedávno jsem se dozvěděla, že v Brně firma LOB 4 Deco nabízí možnost žehlení prádla, navíc s tím, že prádlo si u vás vyzvednou a následně vám ho dovezou vyžehlené zpět. To zní super, co říkáte? Jak to funguje?

Navíc, pro určité lokality je doprava i zcela zdarma – týká se to Moravan, Bohunic, Starého Lískovce, Modřic a oblasti Brno – jih. Pro ostatní lokality je cena vyzvednutí i následného dovozu vyžehleného prádla 95,-. Prádlo ovšem můžete do žehlírny také sami dovézt – a to na adresu Vídeňská 134/102, kde žehlírna sídlí (budova Toshiba naproti OC Futurum).

Cena za vyžehlení malého koše prádla je 195,-, velkého koše 295,-.

Žehlí zde parními generátory, samozřejmě naprosto profesionálně a šetrně, můžete si být jistí, že tak perfektně vyžehlené prádlo ani vy sami nezvládnete. ;)

Jak jsem také zmínila úvodu, veškeré služby zde zajišťují osoby se zdravotním postižením, které tak můžete podpořit. Jako sociální podnik zde zisk využívají k vytváření nových pracovních pozic.

Žehlírna a odvoz / dovoz funguje vždy od 7:00 do 19:00.

Tak co říkáte? Informace, která se může hodit – třeba využijete a uleví se vám, zvláště, pokud na žehlení nemáte čas a nebaví vás… ;)

POZOR – žehlení v žehlírně je nutné předem objednat, a to na čísle 547 426 579. 

ODKAZ: LOB 4 Deco / web
ODKAZ: LOB 4 Deco / facebook
ODKAZ: LOB 4 Deco / instagram

ODKAZ: Žehlení prádla s možností dopravy – žehlírna Brno / facebook