Letní radovánky se blíží – vyražte na paddleboard!

Pomalu nám začíná letní sezóna, což je skvělá věc! I když je fakt, že tu letošní si asi budeme muset užít hlavně u nás, bez možnosti většího cestování. Ale, já myslím, že nevadí, protože i u nás je krásně! ;) Takže, pokud plánujete, kde letos strávíte dovolenou – u vody – mám pro vás tip, který stojí za to si pořídit! Skvělá věc je paddleboard – já na něm jezdím hned, jak to počasí dovolí! A věřte, v případě paddleboardů se nemusíte spoléhat jen na půjčovny, často se už vyplatí pořídit si paddleboard vlastní. Kde a za nejlepší cenu? O tom je můj dnešní článek!

Věřím, že ten, kdo jednou paddleboard vyzkoušel, už jeho kouzlu propadl navždy. Alespoň i u mě tomu tak bylo. Poprvé jsem na paddleboardu vyjela u nás v Brně na přehradě a bylo to boží! Člověk si při jízdě skvěle vyčistí hlavu, protáhne tělo, zrelaxuje se…

I když se jízda na paddleboardu může zdát obtížná, tak věřte, že to tak není, já myslím, že to zvládne naprosto každý, bez omezení věku, pohlaví… Zkrátka, paddleboard je pro každého! Jakmile se vám po chvíli podaří udržet balanc, pochopíte, že jízda je opravdu snadná. A dá se to opravdu zvládnou i bez toho, aniž byste se namočili (já dokonce jezdím i v chladnějších dnech, právě na přehradě, kdy se opravdu smočit ve vodě nehodlám :).

Co se paddleboardů týká, je mi jasné, že to dnes stále není úplně obvyklé sportovní vybavení každé domácnosti. Proto se celá řada z nás spoléhá na půjčovny, ovšem, ceny půjčovného nejsou také úplně nejnižší, takže zjistíte, že se může vyplatit pořídit si paddleboard vlastní. Kde a v jakých cenových relacích?

Nedávno jsem vám zde představila jeden skvělý eshop právě se sportovním vybavením – jmenuje se Nejlevnejsisport.cz a mají tu i vybavení pro domácí fitness, běžecké pásy, cyklotrenažéry, kola, paddleboardy a vybavení pro vodní sporty…zkrátka naprosto vše pro sport. A ceny mají opravdu velice přijatelné a nízké! Pokud vám tento můj článek unikl, najdete ho ZDE.

A právě Nejlevnejsisport.cz nabízí také široký sortiment paddleboardů  a samozřejmě i veškerého nutného vybavení, které k paddleboardům patří, ať už to jsou pádla, pumpy atd… 

Nabízí zde paddleboardy s délkou až 330 cm a nosností do 130 kg a výběr je opravdu pestrý, navíc naprostá většina paddleboardů je také přímo skladem.

Cenově jsou jejich paddleboardy také velmi přijatelné, ty nejlevnější pořídíte již v ceně od cca 6500,-, což je opravdu hodně dobrá cena. ;)

Nejlevnejsisport.cz nabízí také svou vlastní značku paddleboardů – MASTER – mají 3 typy, všechny se skvělou cenu přímo od výrobce, navíc s rychlým dodáním.

Tak co říkáte, paddleboard je na léto opravdu ta nejlepší zábava, pro každého! ;)

ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / web, eshop
ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / facebook
ODKAZ: NEJLEVNEJSISPORT.CZ / instagram