Nádherné dekorace pro Váš útulný domov

Také se rádi obklopujte krásnými věcmi? Kdo asi ne…:) Obzvlášť, pokud si útulnost svého domova rádi vytváříte nejrůznějšími designovými a na první pohled milými kousky:)

My obě si právě na takové doplňky potrpíme. Studené interiéry, to není nic pro nás. Máme malé děti, a proto se i kvůli nim snažíme, aby to u nás doma vypadalo útulně, teple, zabydleně, trochu pohádkově…zkrátka krásně.

Photo 02.10.14 10 39 06

Ano, každý z nás má jiný vkus a každému se líbí něco jiného. Ovšem my věříme, že obchod s takovými doplňky a dekoracemi, který jsme nedávno v Brně objevily a který Vám chceme dnes představit, Vás nadchne také:)

Jak už jsme dříve psaly na našem facebookovém profilu – před nedávnem jsme v Brně, na Horově ulici 18, narazily na malý, nenápadný krámek jménem IVA DEKOR, který ovšem nabízí opravdu originální a nádherné dekorace – navíc skutečně za dostupné ceny. 

Celý obchod navíc působí moc pozitivním dojmem, je plný krásných věcí a Vy hned, jak sem vejdete, máte pocit, že jste se na ocitli v jiném světě. Každý kousek zde má svoje vlastní kouzlo, každý stojí za prohlédnutí… Ať už by se mohl hodit právě Vám, nebo jako dárek někomu, koho máte rádi.

Photo 02.10.14 10 39 19

 

A z čeho přesně můžete vybírat?

Je toho opravdu spoustu – celý malý obchůdek je plný nejrůznějšího zboží, každé místečko je „obsazené“ nějakým krásným kouskem, který stojí minimálně za prohlédnutí. Koupit si tu můžete výrobky dřevěné, textilní, proutěné, kovové…zkrátka takové, které se budou stylově hodit každému z nás. Většina věcí je vyráběna ručně, což zaručuje obrovskou originalitu daného konkrétního produktu.

Nás nejvíc zaujaly dřevěné figurky zvířátek – koníci, prasátka, ale také usměvaví andělíčci. Nádherné jsou i kovové svícny, kožené rámečky na fotky, zrcadla, nejrůznější hodiny, dekorační figurky, věnce, ručně vyráběné svíčky, textilní pytlíky s vonnou směsí…Opravdu nebudete vědět, co vybrat dřív:)

Photo 02.10.14 10 40 17

Optimistická je také celá „filozofie“ majitelky, respektive její přístup k tomu, co zákazníkům nabízí. robky, které si v obchůdku Iva Dekor můžete koupit, jsou opravdu originální a pochází především od malých českých výrobců, často jsou mezi nimi i kousky z různých chráněných dílen. Což je sám o sobě skvělý fakt, protož koupí zároveň pomáháte dobré věci a podporujete českou tvorbu. Navíc – každý týden je k dispozici nové zboží, takže je stále z čeho vybírat:)

Photo 02.10.14 10 41 22

 

A pokud by se stalo, že si nemůžete vybrat, případně že se nějaký kousek přímo nehodí do Vašeho interiéru, není problém si nechat připravit kolekci na Vaše přání – například krabici vánočních dekorací v jednom stylu.

Určitě se do tohoto obchůdku zastavte, věříme, že nebudete litovat. Pokud si tu něco pěkného vyberete, napiště nám, čím jste si udělali radost (a ještě lépe nám svůj dáreček vyfoťte):)

Obchod IVA DEKOR najdete v Brně na Horově ulici č. 18.

Celý sortiment si můžete prohlédnou na webu, který zároveň funguje také jako e-shop (což je ideální, pokud oceníte nákupy z pohodlí domova). Více zde: IVA DEKOR/WEB/E-SHOP

Facebook: IVA DEKOR/FACEBOOK