Goodbye, summer!

Taky už na Vás dopadla tvrdá podzimní realita? Venku počasí, které krutě zkouší, co všechno sneseme, nechtěná návštěva jménem „Rýma“ se trvale usadila u Vás doma, tma už ve čtyři odpoledne způsobuje katastrofální únavu a vidina blížícího se davového šílenství pod značkou „Vánoce“ taky není moc optimistická. Zkrátka, podzim je jen pro silné povahy:)

Jo, léto. Léto, to bylo něco. Pohoda, sluníčko, teplo, šatičky, sukýnky, opálená kůže, dovolená… Pojďme si tu skvělou náladu alespoň připomenout – tímto letním speciálem.

I my jsme měly léto úžasné, přesně takové, jaké má být. Užily jsme si všeho, co s sebou léto přináší… A taky jsme během léta objevily spoustu dokonalých vychytávek, které nám to letní mámení ještě zpříjemnily. A my se za nimi chceme dnes ohlédnout a představit Vám je. Třeba Vás inspirují natolik, že se jimi vybavíte pro příští sezónu! Aspoň budete mezi ostatními o krok napřed ;)

summer

Léto – to jsou hlavně dovolené, moře, sluníčko a – koupání. A absolutní nutností pro dokonalou letní výbavu jsou správné plavky. Zapomeňte na klasické, Vám známé značky z módních řetězců a vsaďte na originalitu!

My ty nejkrásnějsí plavky letos našly – od značky RELLECIGA. Můžeme s klidem v duši prohlásit, že tak dokonalé, luxusní, originální a cenově stále dostupné plavky jsme zatím nikde jinde nenašly. Navíc každý model je v případě této značky naprosto výjimečný – propracovaný do posledního detailu, rafinovaný a sexy. Plavky padnou každé postavě (my nejvíc ocenily push-up podporsenky, jsou fakt boží!:)

image

Všechny plavky si pak můžete prohlédnout a také objednat přímo zde: RELLECIGA/WEB (a do dvou dnů je máte doma:)

Značku RELLECIGA (české a slovenské zastoupení) najdete také na Facebooku: RELLECIGA/FACEBOOK

 

Další „úžasnost“, která nám letos v létě padla do oka – květinové ozdoby do vlasů, na zápěstí, nebo na šaty. Taky jste už takové netradiční „šperky“ zaregistrovali? Květinové ozdoby se staly během letní sezóny doslova hitem. Nejsou určené jen pro nevěsty, nebo k doplnění letních outfitů. Naopak, můžete s nimi úžasně oživit také svůj podzimní model a doladit nejen účes, ale taky třeba klopu kabátu, kabelku, nebo svoje zápěstí:) Kytky jsou zkrátka IN, a to nejen v létě!

Ty nejkrásnější květinové ozdoby, se kterými jsme se seznámily, jsou od značky LE PETIT JOIE. Na stránkách značky si můžete vybrat z široké nabídky hotových věcí, ale lze si nechat vyrobit květinový šperk i na přání, podle barev, velikosti…:)

Květinové ozdoby – čelenky, náramky, věnečky, brože…si můžete prohlédnout a rovnou objednat zde: LE PETIT JOIE/FACEBOOK

10635890_740522732671266_6745269156021902438_n

 

V létě jsme se taky seznámily se značkou SYMBOL. Pokud milujete stejně, jako my, tzv. wrap náramky, jste tu na správné adrese. Právě náramky „wrap“ jsou fakt populární a nosí je nejedna celebrita:) Jedná se o náramek, který – ač na ruce vypadá jako několik náramků – tvoří vlastně jeden dlouhý kus, který si obtočíte kolem zápěstí. Náramky seženete v obrovské nabídce ruzných barevných variant, vždy se ale jedná o velmi kvalitní provedení, kdy jsou korálky, krystalky, nebo další komponenty vetkané do kožených provázků. Na těchto náramcích milujeme i to, že jsou velmi variabilní – lze je libovolně kombinovat s dalšími šperky, nebo hodinkami…

Mimochodem, od značky SYMBOL koupíte i nádherné náhrdelníky, nebo náramky pro děti, či Vaše drahé polovičky:)

Wrap náramky a další překrásné doplňky můžete nakupovat na stránkách SYMBOL, zde je odkaz: SYMBOL

Na facebooku je najdete pod tímto odkazem: SYMBOL/FACEBOOK

10704107_689409281128581_360112750100656043_n

 

Toto léto bylo ve znamení výrazných barev a „neonek“! A ve veselém duchu těchto odstínů se nesly i kolekce mnohých značek. Výrazné barvy byly zkrátka IN! A netýkaly se jen oblečení… Úžasně barevné byly i kolekce bot – i těm jsme v létě totálně „propadly“! Nás nejvíc dostaly barevné boty značky New Balance. Tyhle skvělé boty jsou u nás pro mnohé ještě neznámé, ale věřte, že jakmile je jednou obujete, už nikdy nebudete chtít jiné „tenisky“.

Ty nejhezčí „ňůbalancky“ jsme objevily v brněnském obchodě SUPER KECKY, kde kromě této značky koupíte i další super boty – např. Burnetie, které mají Super Kecky exkluzivně. Jsou to fakt kvalitní a originální boty, které předčí Vaše očekávaní:) Navíc – výběr modelů pro jakoukoliv sezónu je obrovský, takže se tady obujete i pro podzimní a zimní měsíce. Jo a kromě bot tady seženete skvělý kšiltovky a „snapbacks“ značek Hater a Premiere Fits a taky skvělý ponožky Super Socks.

Obchod SUPER KECKY najdete v Brně na Divadelní ulici 3. Otevřeno je od 10:00 do 18:00.

ODKAZ: SUPERKECKY/E-SHOP

ODKAZ: SUPERKECKY/FACEBOOK

10653291_580916042018226_2694803829020340766_n-830x579

 

Další velký „objev“ tohoto léta – tašky O BAG! Dokonalý design, materiál a velká variabilita využití! Tašky O BAG si nás získaly na první pohled a dotek. Líbí se nám taky, že si svou vysněnou tašku můžete v e-shopu značky sestavit dle svého přání. Vyberete si barvu, velikost, materiál a zpracování držadel… S taškou O BAG můžete vyrazit na pláž, na nákup, ale hodí se i jako skvělá, vystylovaná kabelka, do který se toho fakt hodně vejde! A pokud si potrpíte na menší kousky a nenosíte s sebou milion věcí (tak jako my), existuje ještě O BAG mini, který si určitě zamilujete:)

Tašky O BAG rozhodně nejsou jen sezónní záležitostí – dají se skvěle nosit během celého roku. Hlavně, jak už píšeme, svůj model si můžete vyladit právě Vy sami:) Fakt super záležitost:)

Tašky O BAG si můžete prohlédnout a objednat zde: O BAG/E-SHOP, mrkněte i na Facebook značky: O BAG/FACEBOOK

obag-lower-graphic3

 

Teď trochu odbočíme… v létě jsme taky propadly kouzlu jednoho naprosto dokonalého produktu, který má absolutně všestranné využití. Jedná se o tzv. kokosový olej – už jste o něm slyšeli? Je to za studena lisovaný olej, který je absolutně čistý, bez jakýchkoliv přidaných látek. Je skvělý na obličej i tělo, na vlasy, ale také na pečení a vaření (kokosovou chuť i vůni milujeme!). Dá se ovšem jíst i samotný, chutná skvěle. Ano, opravdu, je to pořád jen jeden produkt, který můžete jak jíst, tak používat coby kosmetický přípravek.  Doporučujeme „kokosák“ od značky PURITY VISION – máme vyzkoušený a opravdu je ten NEJ:)

Seženete v DM drogeriích, v Bráně k dětem v Brně na Orlí ul. 17, nebo ho můžete koupit pohodlně z domova přímo přes e-shopy – zde je jejich přesný seznam: E-SHOPY / KOKOSOVÝ OLEJ

Montaz_800-754x623

 

 

V létě jsme samozřejmě otestovaly produkty, které jsou v tomto období absolutní nutností – vyzkoušely jsme nové opalovací krémy. Za nás bychom Vám doporučily dvě značky, které jsou fakt skvělé – DECLÉOR a THALGO. 

DECLÉOR je největší kosmetickou aromaterapeutickou značkou na světě. Věnuje se výzkumu esenciálních olejů a výtažků z rostlin v oblasti kosmetiky, vlastní sbírku s více než 55 různými esenciálními oleji použitých ve více než 150 různých formulích. Všechny produkty DECLÉOR vznikly na základě přísného výběru nejkvalitnějších rostlin a jedinečné směsi aktivních látek pro efektivní, denní péči o pleť.

Řada Aroma Sun Expert právě od Decléoru nás moc mile překvapila – jednak dokonalou ochrannou, pak celkovou péči o pokožku a v neposlední řadě úžasnou vůní.

Více o opalovací kosmetice Decléor u nás na blogu: ZDE

c600x600

 

Od značky Thalgo jsme vyzkoušely celou řadu produktů. Francouzská značka Thalgo přináší už více než 50 let výjimečný potenciál a bohatství moře ve formě profesionálních pleťových i tělových ošetření, přípravků pro domácí péči a doplňků stravy. Jde o čistě přírodní kosmetiku.

Všechny produkty, které jsme otestovaly, jsou opravdu velmi účinné, jemné a dokonalé právě pro Vaši pleť.

Více se o této řadě kosmetiky Thalgo dočtete u nás na blogu: ZDE

thalgo1

Obě značky – Decléor i Thalgo – koupíte v salonu Weekend, nebo v e-shopu:

SPA salon WEEKEND najdete v Brně na ulici CEJL 107 / Dvorní Trakt (součástí areálu je i hlídané parkoviště).

Oficiální webové stránky SPA salonu WEEKEND: SPA SALON WEEKEND

SPA salon WEEKEND na Facebooku: SPA SALON WEEKEND / FACEBOOK

SPA salon WEEKEND / e-shop: WEEKEND / E-SHOP