Nádherná nová kolekce pro děti v obchodě Original Marines!

Za pár dnů začíná nový školní rok, pro děti další povinnosti – a s nimi samozřejmě i radosti a starosti pro nás, rodiče. Musíme nakoupit vše nutné a potřebné a mimo jiné, určitě i dětské oblečení na nadcházející sezónu. Hodit se dětem budou nejen hezké věci do školky a školy, ale samozřejmě i teplé kousky, přechodové bundičky, mikiny a další oblečení. A právě inspiraci na krásnou dětskou módu vám přináším i ve svém následujícím článku! 
V obchodě Original Marines, kde děti oblečete doslova od hlavy až po paty, je už značná část nové podzimní kolekce. A jsou to tak nádherné věci! Čtěte dál a mrkněte i na spoustu fotek!

Stále tvrdím, že italská značka Original Marines nabízí opravdu tu nejkrásnější dětskou módu – a věřte, sama se o tom přesvědčuji s každou novou kolekcí! Tak nápadité, pestré, stylové věci si musí zamilovat nejen všechny děti, ale samozřejmě i jejich rodiče.

Obchod Original Marines najdete v brněnské Galerii Vaňkovka – je zde stále z čeho vybírat!
Aktuálně zde jsou i slevy až do výše 50% na poslední kusy ze starší kolekce – dlouhý rukáv, kalhoty, tepláky – můžete pořídit super kousky jak pro kluky, tak i pro holčičky. Tak vysoké slevy se na výsledné ceně už poměrně znatelně projeví. :)

Tak to jen pro info – že tu stále nakoupíte i velmi výhodně!

Ovšem, vaši pozornost jistě upoutá zejména nová kolekce, která je doslova božská!

Nadšené zde budou určitě hlavně holčičky, v rámci nové kolekce je k mání totiž i Barbie řada! A Barbie, tak je teď obrovským hitem doslova všude, na každém kroku!

S motivy Barbie tu můžete pro holčičky vybrat krásné mikiny, sukýnky, trička a další parádu…

Pro malé slečny tu dál najdete další úžasné šatičky, sukýnky, legíny, nejrůznější komplety… No, co vám budu povídat, já, máma dvou kluků, tu vždycky tu holčičkovskou nádheru obzvláště obdivuji. :)

Ale nemyslete, i kluky můžete v Original Marines obléct velmi stylově! Aktuálně tu pořídíte super teplákové soupravy, různé mikiny…

…kouzelná je řada s Goofym a Kačerem Donaldem!

Starším klukům se zase určitě bude líbit řada se skate motivy!

Mimochodem, v obchodě Original Marines mají i nádherné věci pro miminka – super jsou kousky v neutrální béžové, nebo šedé barvě, budou se hodit jak pro chlapečka, tak i holčičku.

Na podzim se pak budou dětem hodit i lehké přechodové bundy – ty tu už jsou také k dostání. Krásné jsou barevné prošívané bundy ve verzi pro kluky, nebo holky…

…pro kluky tu pak nabízí i super lehké bundy z velmi zajímavého materiálu typu neopren – nepromokne, je prodyšný, lehounký a zahřeje.

A až tu budete, omrkněte i novou kolekci dětských pyžam!

Jsou z úžasných a velmi příjemných materiálů.

Zkrátka, nová kolekce se značce Original Marines zase velmi povedla, zastavte se do brněnského obchodu přesvědčit se!

Obchod Original Marines najdete v Brně v Galerii Vaňkovka.

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / facebook
ODKAZ: ORIGINAL MARINES / web

ODKAZ: ORIGINAL MARINES / instagram