Pozvánka za výborným jídlem i další vyžitím – do restaurace Re.SET v areálu Nové Zbrojovky!

Určitě už všichni víte, že v areálu Nové Zbrojovky je vítána i široká veřejnost a lidé, co ve zdejších kancelářských budovách nepracují. Můžete si sem zajít na procházku, kterou spojíte i s dobrým jídlem a pitím! Najíst se tu můžete ve velmi příjemné restauraci Re.SET, ve spodní části si dáte speciality z bistra, veganská a vegetariánská jídla, pinsy, dezerty, v horní části pak funguje obědová kantýna. A vaří tu opravdu skvěle!
V areálu Nové Zbrojovky si pak můžete pronajmout i mnohá sportoviště, venkovní gril, nebo ohniště – zajistí vám zde i jídlo na gril, je to zde ideální i pro různé firemní akce! Vládne tu poklidná, pohodová atmosféra, jste stranou ruchu města, přitom stále na dosah centra. Děti zde ocení i vybavené dětské hřiště!
Čtěte dál!

Je jen málo míst v Brně, která jsou svým konceptem i nabídkou služeb tak specifická a výjimečná, jako právě areál Nové Zbrojovky. Ten prošel před několika lety velmi rozsáhlou rekonstrukcí a stále se to zde zvelebuje, vznikají zde i byty a další vybavenost pro příjemný a komfortní život všech lidí, co zde bydlí, pracují, nebo sem i jen tak zavítají.

Určitě tedy musíte vědět, že areál Nové Zbrojovky je dostupný a otevřený všem, tedy i široké veřejnosti. Pohodlně zde zaparkujete, vládne tu klidná, pohodová atmosféra…

Určitě doporučuji zastavit se do zdejší příjemné restaurace Re.SET! Mimochodem, v této části Brna příliš mnoho dobrých restaurací není, tak pokud hledáte tip, kde se právě v těchto místech výborně najíst, zkuste právě Re.SET!

Zajít si sem můžete na snídaně (o těch jsem vám psala nedávno – více ZDE), posedět můžete ve spodní části restaurace, kde si dáte veganské i vegetariánské speciality a také pinsy – jedná se o specialitu velmi podobnou pizze, která se ovšem připravuje z typického kvašeného těsta.

Ochutnejte také vynikající domácí dezerty a přímo zde vyráběné zákusky a dorty! Dáte si tu i dobrou kávu.

V horní části restaurace je pak kantýna, kde se podávají obědy – z nabídky vždy 5 jídel, každý den je pak samozřejmě i polévka. Obsloužit se můžete také i v salátovém baru v kantýně.

Jídla z nabídky kantýny jsou velmi rozmanitá a pestrá, inspirována celosvětovou gastronomií. Na své si tu přijdou jak milovníci české klasiky, tak i těstovin, nebo exotických specialit.

V menu jsou často i vietnamská polévka Pho, thajské kari, indické speciality a další!

Zkrátka, vybere si zde zaručeně každý – mimochodem, jedno jídlo z nabídky je vždy i vegetariánské. A pochutnáte si i na sladkých dobrotách!

Obědy v kantýně se zde vydávají v čase 11:00 – 14:00, od pondělí do pátku.
Bistro a kavárna v přízemí jsou pak v provozu od 8:00 do 17:00, také pondělí až pátek.

Venku u sportovišť pak tato restaurace provozuje i stánek Re.SET point, kde si dáte kávu, čepované pivo, domácí limonády, sandwiche, bagely…

Restaurace Re.SET v areálu Nové Zbrojovky totiž provozuje i outdoorové sportovní aktivity – hřiště na beach volejbal, street basket, fotbal…

Tyto aktivity zde můžete využít, stačí si udělat jen online rezervaci přes web restaurace Re.SET!

Naprosto skvělou službou je ovšem možnost pronájem grilu – a to i s jídlem, na které mátě chuť! V areálu najdete venkovní gril, opět si můžete pronajmout přímo přes web restaurace Re.SET.

V rezervačním online formuláři pak máte možnost vybrat si i jaké jídlo chcete připravit – v grilovací nabídce nechybí steaky, losos, sýry, burgery, zelenina… stačí vybrat, na co máte chuť!

Cena za pronájem grilu je 300 ,- na dvě hodiny.  Při objednávce balíčků s jídlem na gril nad 2000,- je půjčení grilu na 2h zdarma.

Mimochodem, právě areál se sportovními aktivitami, grilem…je skvělý i pro organizování různých soukromých akcí, oslav, dětských dnů a dalších privátních akcí. Restaurace Re.SET vám mimo jiné ráda zajistí i catering na přání!

Naprosto ideální jsou zdejší prostory i pro organizaci různých firemních akcí – teambuildingů, firemních akcí se sportovním zaměřením! Zařídí vám tu kompletní catering, ale i program – třeba DJe! Můžete využít i sportoviště, ohniště, gril – to vše udělá vaši firemní akci pestrou pro všechny zúčastněné!
Mimochodem, není problém zajistit třeba i ohňostroj, nebo jiný typ programu – vše je na domluvě! I v září, říjnu…si tu vaši akci můžete skvěle užít.

V případě zájmu o realizaci vaší akce zde se obraťte na kontakty – email info@resetfood.cz, nebo telefon +420 731 293 361.

Stavte se sem, na dobrý oběd, kávu, posedět můžete při hezkém počasí i na venkovní zahrádce!

ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / web, rezervace aktivit
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / facebook
ODKAZ: RESTAURACE RE.SET / instagram

ODKAZ: NOVÁ ZBROJOVKA / web



Pin It on Pinterest