Musíte vědět: zdravotní botičky ve slevách – v Chytré lékárně!

Nedávno jsem vám na facebooku blogu psala o výprodeji zdravotní obuvi v Chytré lékárně! Dnes mám pro vás víc informací a také, více fotek. Mají tu opravdu krásné kousky, tak ať jste v obraze a třeba toho také využijete… :)

Dozvěděla jsem se, že v Chytré lékárně na Slovákově ulici probíhá velký výprodej posledních párů zdravotní obuvi – mimo jiné značky i mé oblíbené „Birkenstock“. To mi nemohlo uniknout, takže jsem to vyrazila omrknout a samozřejmě, také nafotit, pro vaši inspiraci. Přece si takovou zajímavou informaci nenechám jen pro sebe, že? :)

V Chytré lékárně na Slovákově ulici nyní nově koupíte také zdravotnické pomůcky (je sem přestěhovaný sortiment bývalé pobočky Zdravotnických potřeb – pobočka byla dříve na Orlí). Mimo jiné, tu je široká nabídka zdravotní obuvi – a právě té se týká aktuálně i velký výprodej posledních párů vybraných modelů.

Slevy na vybrané modely zdravotní obuvi jsou zde 30% – což je rozhodně slušné, na výsledné ceně se taková sleva už projeví.

Ve slevách tu koupíte botičky ve vybraných velikostech jak pro děti, tak i pro dospělé. A jak vypadá nabídka ve slevách?

Spoustu krásných kousků jsem pro vaši inspiraci nafotila – myslím, že vybírat je rozhodně z čeho!

Mě si nejvíc získaly krásné modely značky Birkenstock – na tu nedám už dlouho dopustit. V těchto botech se chodí neuvěřitelně pohodlně. Mám tyto boty na doma, jako bačkory a od Birkenstock jsem si pořídila také letní sandálky – prochodila jsem v nich všechny letní výlety a dovolené. :)

„Dřeváčky“ Birkenstock jsem pořídila i mým synům – pro správný vývoj jejich dětské nožičky jsou tyto boty také vhodné.

Právě boty Birkenstock nejsou běžně cenově úplně nejlevnější – nyní je ovšem můžete v Chytré lékárně na Slovákově koupit s 30% slevou. Tak toho využijte!

Kromě značky Birkenstock tu jsou v nabídce i další značky – samozřejmě všechny boty jsou zdravotně nezávadné a bude se vám v nich chodit…jako v bavlnce!

Výprodej zdravotních botiček probíhá až do vyprodání zásob, v pobočce Chytré lékárny na Slovákově ulici.

Na spoustu modelů zdravotní obuvi ve výprodeji se podívejte také do fotogalerie!

ODKAZ: CHYTRÁ LÉKÁRNA – web / facebook